ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ TΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑ" (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε πασχαλιάτικο κλίμα ξεκινώντας σήμερα διαγωνισμό με δώρο το βιβλίο "Το πρώτο Πάσχα" της Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αρχυσυντάκτρια του περιοδικού Familives!


Το βιβλίο "Το πρώτο Πάσχα" της Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο από τις Εκδόσεις Άθως. Αφηγείται την εμπειρία του δεκάχρονου Βενιαμίν, που ζει από κοντά το πρώτο Πάσχα: από τη θριαμβευτική είσοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου. Μέσα από τις σελίδες του προσκαλεί τους μικρούς του αναγνώστες να διαβάσουν τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη περιπέτεια όλων των εποχών και να γίνουν μάρτυρες της Ανάστασης, αλλά και να χρωματίσουν, να κόψουν και να κολλήσουν τους πρωταγωνιστές της ιστορίες στις εικόνες του βιβλίου αναπαριστώντας κάθε στιγμή της, μέσα από τις κατασκευές και το παιχνίδι! Μάλιστα η συγγραφέας είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της (δείτε περισσότερα εδώ)!


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Άθως προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το πρώτο Πάσχα" της Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη! Ευχαριστούμε θερμά για τη δωροθεσία!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Άθως στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 14/3/2018 έως 20/3/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 3 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 3 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλη (Αβέρωφ 2, απέναντι από το Πολυτεχνείο, Αθήνα). Οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Σταμούλη.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
11. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
12. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.


Καλή επιτυχία!


Update
Νικήτριες:
ΕΛΕΝΗ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ
Sophie Sotiraki
Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!1 σχόλιο

  1. <3 ΤΙ ΔΩΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ 😲😲😲😲ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ 🐞ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ 💖ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams