ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ)

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική και διαγωνισμό για το βιβλίο "Λυμένα κορδόνια" της Ιωάννας Φαββατά από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Η Σοφία επιθυμεί διακαώς τα καινούρια παπούτσια που θα της στείλει δώρο η νονά της να έχουν κορδόνια. Κι όταν τελικά θα έρθουν στα χέρια της και θα τα φορέσει, θα αρχίσει μια μαγική περιπέτεια στο δάσος, όπου θα συναντήσει έναν σκύλο, έναν λύκο, δύο αρκούδες κι έναν δράκο. Οι νέοι της φίλοι θα της χαρίσουν την πιο ξεχωριστή για εκείνη εμπειρία, ενώ τα παπούτσια με τα λυμένα κορδόνια θα γίνουν το όχημα για πρωτόγνωρα συναισθήματα και συγκινήσεις!

Το βιβλίο "Λυμένα κορδόνια" προσεγγίζει με ιδιαίτερο και πολύ γλυκό τρόπο το ευαίσθητο θέμα της αναπηρίας, ενώ ταυτόχρονα μιλάει για τη διαφορετικότητα, τον φόβο, την αποδοχή, την ελπίδα, τη φαντασία, το όνειρο και την προσμονή. Η συγγραφέας Ιωάννα Φαββατά με σπουδές θεατρολογίας γράφει το πρώτο της βιβλίο για παιδιά χρησιμοποιώντας γλώσσα απλή και κατανοητή διανθισμένη με όμορφες λέξεις που δημιουργούν πολύ παραστατικές εικόνες και συναισθήματα. Αξίζει βέβαια να τονιστεί κι η ιδιαίτερη εικονογράφηση της Θέντας Μιμηλάκη. Πρόκειται για ένα συγκινητικό παραμύθι που θα αγαπήσουν οι μικροί αλλά κι οι μεγάλοι αναγνώστες! Είναι κατάλληλο για ηλικίες 5+.


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Λυμένα κορδόνια" της Ιωάννας Φαββατά! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Πατάκη για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Πατάκη στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 2/2/2018 έως 8/2/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό Familives καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 3 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 3 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής, θα πρέπει να τα παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο Πατάκη στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας, αρ. 65. Αντιθέτως οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία, θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Πατάκη!
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Μαρία Υφαντοπούλου από το Όμορφη μέσα έξω και το Ονειροτέχνημα - Μαρία

 ________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Υφαντοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας - Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση αρχαιολογίας. Μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα, αργότερα νηπιαγωγός, αλλά τελικά δεν ξέφυγε από τον χώρο των εκπαιδευτικών κι έγινε φιλόλογος! Το άπιαστο όνειρό της είναι να γίνει κάποτε συγγραφέας! Λατρεύει το γράψιμο, τα βιβλία, τη φωτογραφία και τη σοκολάτα, ενώ περνά ώρες ατέλειωτες μαγειρεύοντας υγιεινά, μιλώντας για καλλυντικά και ετοιμάζοντας χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες!


Χορηγοί επικοινωνίας:

Update
Νικητές:
Panagiotis Floros
Yanna Azariadou

Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!

4 σχόλια

 1. Ευχαριστουμε πολύ για το ξεχωριστό βιβλίο!
  Facebook: Sofia Marga

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπέροχο δωρο για την κορουλα μου,που λατρευει τα βιβλία!Ευχαριστουμε πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ στον μηνα των γενεθλιων μου ❤ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο 🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🏵🏵🏵🌼🌼🌼🌸🌸

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams