Τα μπισκοτοανθρωπάκια των Χριστουγέννων (Εκδόσεις Υδροπλάνο)


Σας προτείνουμε να διαβάσετε την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη συγγραφέα Μ. Σκαρπέτα και τις εκδόσεις Υδροπλάνο, Τα μπισκοτοανθρωπάκια των Χριστουγέννων. 

Όλοι γνωρίζουμε τα νόστιμα μπισκοτοανθρωπάκια. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι ότι  ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται κάθε χρόνο την πολύτιμη βοήθειά τους. Αναλαμβάνουν να οργανώσουν τα πάντα γύρω από τα Χριστούγεννα με μεγάλη τους χαρά. Οι Στολιδοστολιστές γυαλίζουν τα κόκκινα στολίδια, οι Λαμπιονίστες ξετυλίγουν και τοποθετούν τα λαμπιόνια και οι Ντορεμιφασόληδες ετοιμάζουν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο καθένας έχει την αρμοδιότητα του.  


Τι θα γίνει, όμως, αν εξαιτίας κάποιου τυχαίου γεγονότος χρειαστεί να αναβληθούν τα Χριστούγεννα; Με την αγάπη τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Εξάλλου, Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη.  

Η ιστορία ζωντανεύει με τις γεμάτες ζεστασιά εικόνες της συγγραφέως. Σαν να έχουν γίνει οι ζωγραφιές με ξυλομπογιές δίνοντας έτσι μια πιο τρυφερή διάθεση, όπως αρμόζει στις ημέρες των Χριστουγέννων.  


Δημιουργήστε αναμνήσεις φτιάχνοντας μαζί με τα παιδιά σας μπισκοτοανθρωπάκια και διαβάζοντας την ιστορία κάτω από το στολισμένο σας δέντρο. 


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες


Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!