ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Το Familives, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Pregnancy Gifts, κάνουν δώρο σε μια τυχερή, ένα χαριτωμένο ασημένιο βραχιόλι με πατουσάκι σε χρυσό χρώμα! 


Λίγα λόγια για το Pregnancy Gifts:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pregnancy-gifts.gr έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες της εγκύου για νέα, πρωτότυπα, ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα αλλά και να προσφέρει προτάσεις δώρων για τη μαμά και το μωρό.


Στο κατάστημα τους, θα βρείτε πληθώρα προϊόντων σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, αλλά και πολλές προτάσεις και ιδέες δώρων για τις ανάλογες περιπτώσεις. Όλα αυτά σε προσιτές τιμές, άριστη ποιότητα, και τέλεια εξυπηρέτηση. 

"Όλοι εμείς εδώ, αγαπάμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο στη νέα μαμά και το μωρό της.
Έτσι λοιπόν, ψάχνουμε με πολύ μεράκι και χαρά  και βρίσκουμε για εσάς πραγματικά όμορφα και ξεχωριστά προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, τα συσκευάζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και όμορφα χρώματα και τα στέλνουμε σε εσάς γεμάτα ευχές για να σας συντροφεύουν στην πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής σας!
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας!!"

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Pregnancy Gifts στο Facebook.
2. Γράψτε σε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ότι "Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους τους διαγωνισμού".
3. Κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:


1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.

2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 25/10/2019 έως 03/11/2019.

3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.

4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.

5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα χαριτωμένο ασημένιο βραχιόλι με πατουσάκι σε χρυσό χρώμα!

7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα εντός 2 ημερών στη σελίδα Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει τα δώρα του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

8. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!

9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.Καλή επιτυχία!
Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post! Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams