ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ)



Η σημερινή βιβλιοκριτική αφορά το νέο βιβλίο «Οι Άθλοι του Ηρακλή» αποτελεί μέρος της σειράς «Παίζω, διαβάζω και μαθαίνω με αυτοκόλλητα» των εκδόσεων Άγκυρα. Είναι ολόφρεσκο και σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε παιδί που αγαπά τις περιπέτειες και τις ιστορίες ανδρείας και δύναμης!


oi-athloi-tou-iraklh-me-autokollhta





Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Οι Άθλοι του Ηρακλή", θα μάθετε για όλους τους άθλους του μεγαλύτερου και πιο αγαπημένου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, του Ηρακλή, ενώ παράλληλα το παιδί θα διασκεδάσει τοποθετώντας τα αυτοκόλλητα στα σημεία που απουσιάζουν από κάθε σελίδα και θα ζωγραφίσει όσα μέρη της είναι ασπρόμαυρα!


oi-athloi-tou-iraklh-me-autokollhta



Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών, αφού το κείμενο είναι ιδιαίτερα απλά γραμμένο, ενώ η εικονογράφηση δεν κουράζει τα μικρά παιδικά ματάκια, αφού είναι και αυτή απλή και εστιάζει στην ουσία της κάθε ιστορίας. Επίσης, παρόλο που οι άθλοι του Ηρακλή είναι ιδιαίτερα περιπετειώδεις, οι εικόνες είναι προσεγμένες, ώστε το παιδί να μπορεί με άνεση να περιεργαστεί οπτικά ακόμη και τη Λερναία Ύδρα, τον Κέρβερο ή τον δράκο που φυλά τα μήλα των Εσπερίδων!


oi-athloi-tou-iraklh-me-autokollhta

Το βιβλίο "Οι Άθλοι του Ηρακλή" είναι κατάλληλο, για να εισάγετε το παιδί σας στην ελληνική μυθολογία, καθώς οι περιπέτειές του θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του, ενώ οι δραστηριότητες θα το απασχολήσουν δημιουργικά, τόσο στο σπίτι όσο και στην οικογενειακή έξοδο!

Γράφει η Ευτέρπη Μυτιληναίου από το Κορίτσι Μάλαμα

 _________________________________________________________________________________________________

Η Ευτέρπη Μυτιληναίου είναι νηπιαγωγός, χαζοσύζυγος και χαζομαμά τριών ζουζουνιών, blogger, αγαπά την οργάνωση, την παραγωγικότητα, την οικονομία και κάθε πρακτικό DIY. Της αρέσει να δουλεύει με τα παιδιά και να τα βλέπει να εξελίσσονται!


Δείτε περισσότερες προτάσεις μας σε βιβλία εδώ!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!