ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΝΕΡΟ - ΝΕΡΑΚΙ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΘΥΡΑ)

Διαβάσαμε και σας προτείνουμε το νέο βιβλίο "Νερό, νεράκι" από τις Εκδόσεις Θύρα, που πραγματικά θα αρέσει στα μικρά παιδιά, ενώ παράλληλα είναι χρήσιμο σε παιδαγωγούς και γονείς! Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική και διαγωνισμό!

kathe-stagona-kai-ena-taksidi

Η συγγραφέας Ηρώ Παπαδοπούλου με το βιβλίο της "Νερό, νεράκι" μαθαίνει στους μικρούς αναγνώστες τον κύκλο του νερού, πού συναντάμε το νερό και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μας! Το υπέροχο, ευανάγνωστο κείμενο, με ποιητική διάθεση, σαν στίχοι από παιδικό τραγούδι, είναι ντυμένο με τις πανέμορφες εικόνες της Αγγελικής Δελέχα που θα συνεπάρουν τους μικρούς αναγνώστες σε αυτό το ταξίδι του νερού.

kathe-stagona-kai-ena-taksidi

Κολυμπάμε σαν ψαράκια στη κοιλιά της μαμάς..., γεμίζεις την μπανιέρα παπάκια, ψαράκια, σαπουνόφουσκες.., ξεδιψάς στα τραπέζια οικογένειες και φίλους που τραγουδούν, χορεύουν και πίνουν στην υγεία τους. Και πού δεν κρύβεται, λοιπόν, το πολύτιμο νεράκι! 

Με την αφίσα που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο τα παιδιά μαθαίνουν πιο  παραστατικά για τον κύκλο του νερού. Πώς δημιουργείται, ποιο είναι το ταξίδι του νερού: σύννεφο, σταγόνα, λίμνη, ποτάμι, ωκεανός κ.α.

kathe-stagona-kai-ena-taksidi

Επίσης στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου "Νερό, νεράκι" θα ανακαλύψετε έναν πλούσιο οδηγό με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, βιβλία, τραγούδια και θεματολογικές συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά είτε είστε γονιός είτε είστε παιδαγωγός, ενώ δύο γευστικές προτάσεις με αρωματισμένο νερό που θα σας ξεδιψούν το καλοκαίρι περιλαμβάνονται στο βιβλίο!

kathe-stagona-kai-ena-taksidi

Επίσης ένα CD με εκπληκτική αφήγηση του βιβλίου, παιχνίδια με ήχους, τραγούδια και καραόκε είναι στα συν του συγκεκριμένου βιβλίου. Το δε CD μπορεί να κρατήσει συντροφιά στο παιδί στο ταξίδι με το αυτοκίνητο ή να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στις δραστηριότητες με το νερό.

Το "Νερό νεράκι" αποτελεί λοιπόν μια ολοκληρωμένη πρόταση παιδικού βιβλίου για παιδιά από 3 ετών και άνω αλλά και για παιδαγωγούς και γονείς!



Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Θύρα προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Νερό, νεράκι" της Ηρούς Παπαδοπούλου! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Θύρα για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:


1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Θύρα στο Facebook.

2. Γράψτε σε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ότι "Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους τους διαγωνισμού".

3. Κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 12/05/2019 έως 18/05/2019 στις 23:59 μ.μ.

3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα εντός Ελλάδας και δεν είναι μόνιμοι αρθρογράφοι ή συντάκτες στο περιοδικό, καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.

5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν προσωπικό μήνυμα εντός 2 ημερών στη σελίδα Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Σύμφωνα με τον νέο, ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!
9. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Αν οι νικητές κατοικούν στον νομό Αττικής, θα πρέπει να τα παραλάβουν από από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλη (Αβέρωφ 2, απέναντι από το Πολυτεχνείο, Αθήνα). Αντιθέτως, αν οι νικητές κατοικούν στην επαρχία, θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Σταμούλη!
10. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

12. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
13. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.



Καλή επιτυχία!



Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!