ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ "ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ"

Ξεκινά σήμερα εκπληκτικός διαγωνισμός με δώρο προσκλήσεις για το θεματικό πάρκο oι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι»


Συναρπαστικό ταξίδι στο πιο εντυπωσιακό πάρκο της Ελλάδας! Οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι» από τις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα! Το μοναδικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι», ανοίγει τις πύλες του στις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Σε έναν χώρο 3.400 τ.μ. με τρισδιάστατα τεράστια εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο και να δημιουργούν το σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου! 


Το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι» απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών (προσχολικής και σχολικής ηλικίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης) αλλά και σε ενήλικες. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη. Η διαδρομή ξεκινά από το εντυπωσιακό μουσείο με τα απολιθώματα και τους σκελετούς των γιγάντιων ζώων. Συνεχίζεται με τη φανταστική εμπειρία της διαδρομής ανάμεσα από τους γιγάντιους δεινόσαυρους. 

Ο απειλητικός Τυραννόσαυρος-Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόδοκος και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το νοερό ταξίδι αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση, ενώ στο τέλος οι μικροί κυρίως επισκέπτες γίνονται κυριολεκτικά και οι ίδιοι εξερευνητές - παλαιοντολόγοι και παίρνουν το πιστοποιητικό τους! 


Με υψηλά εκπαιδευτικά standards, η περιήγηση στο θεματικό πάρκο ξεπερνά την απλή ξενάγηση και γίνεται μια αξέχαστη βόλτα, μια ανεπανάληπτη, βιωματική εμπειρία. Ο χώρος, μεταμορφωμένος στο φυσικό τοπίο, όπου ζούσαν τα τεράστια ζώα και 26 ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος των δεινοσαύρων, με κίνηση και ήχο περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες! 

Η παραγωγή του θεματικού πάρκου «Δεινόσαυροι» πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo και την Εksagon Exhibitions, ενώ δίνει συνέχεια στην επιτυχία των θεματικών πάρκων του εθνικού εκθεσιακού φορέα που λειτούργησαν μέχρι στιγμής, όπως το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας», «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» κλπ. 

Το πάρκο λειτουργεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019 και ήδη 30.000 παιδιά από διάφορα σχολεία της Αττικής και πολλών νομών της περιφέρειας έχουν κλείσει την επίσκεψή τους στο πάρκο και οι σχετικές κρατήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. 


Για περισσότερες πληροφορίες: 210 61 68 458. 

Τηλέφωνο κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές και σχολεία: 210 61 68 456 & 210 61 68 457 (τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μόνο, όταν πρόκειται για ομαδικές επισκέψεις άνω των 20 ατόμων ή εάν πρόκειται για επισκέψεις σχολείων). 


Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:00 - 13:00 
Παρασκευή: 09:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00 
Σάββατο: 11:00 - 21:00 
Κυριακή: 11:00 - 19:00 
*Τελευταία είσοδος στο πάρκο 50 λεπτά πριν το κλείσιμο 

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 8 €/άτομο 
Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 26€ 
Οικογενειακό (3μελής οικογένεια): 21€ 
Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 6 €/άτομο 
Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4€ 
Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ 


Το Familives σε συνεργασία με τη σελίδα Δεινόσαυροι προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (κάτοικο Αττικής) μία διπλή πρόσκληση, για να επισκεφτεί το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, όποτε αυτός το επιθυμεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019! 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό: 

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Δεινόσαυροι στο Facebook. 
2. Γράψτε σε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ότι "Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους τους διαγωνισμού".
3. Κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν. 

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook. 


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται. 
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 15/12/2018 έως 21/12/2018 στις 23:59 μ.μ. 
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών. 
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook. 
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού. 
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. 
7. Το δώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. 
8. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα εντός 2 ημερών στη σελίδα Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
9. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται! 
10. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού. 
12. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού. 
13. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. 

Καλή επιτυχία! 

Update
Νικητής:
Dimitris Syrianos




Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!