ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

Σήμερα ξεκινά εκπληκτικός διαγωνισμός για μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" που ανεβαίνει από το Θέατρο Αλκμήνη!

θεατρική παράσταση η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι


«Η ΧIOΝOΝΙΦΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛOΚΑΙΡΙ»


Αυτό το φθινόπωρο, το παραμύθι "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" του Χρήστου Δασκαλάκη, που ψηφίστηκε από τους αναγνώστες ως ένα από τα δέκα πιο δημοφιλή της χρονιάς, γίνεται θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ!

Το τρυφερό παραμύθι του Χρήστου Δασκαλάκη "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι", σε εικονογράφηση Ντανιέλας Σταματιάδη, είναι μια μαγική ιστορία για τον κύκλο της ζωής. Ένας ύμνος στον  σεβασμό προς τους άλλους και προς τη φύση. Μια ιστορία που μας φέρνει αντιμέτωπους με το φόβο της απώλειας, μας συμφιλιώνει με όσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε και τελικά μας χαρίζει την αρετή της προσαρμοστικότητας και το θρίαμβο της ελευθερίας.

Η σκηνοθετική ματιά της Αθηνάς Αρσένη και η θεατρική της διασκευή, σε συνεργασία με τον συγγραφέα, φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από τις γρήγορες δράσεις και τις εναλλαγές συναισθημάτων. Μια παράσταση γεμάτη τρυφερότητα, χιούμορ, μουσική, διάδραση και εκπλήξεις, που θέτει τους μικρούς θεατές πρωταγωνιστές στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη. Η θεατρική ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και η εταιρία θεατρικών παραγωγών FKMB productions ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια που θα φωλιάσει στις καρδιές μικρών και «μεγάλων» παιδιών.

Λίγα λόγια για το παραμύθι:
O Νικόλας και η Ευτυχία αγαπούσαν πολύ το χιόνι. Κάθε βράδυ, ονειρεύονταν να δουν τις πρώτες νιφάδες να πέφτουν από τον ουρανό. Εκείνο το βράδυ έτσι και έγινε! Έτρεξαν γρήγορα στην κουζίνα, πήραν ένα γυάλινο βάζο, έπιασαν μια χιονονιφάδα και την έκλεισαν αμέσως στο ψυγείο! Όμως, ό,τι αγαπάς δεν πρέπει το φυλακίζεις… Θα καταλάβουν τα παιδιά γρήγορα το λάθος τους; Θα της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία; Και πώς μπορεί μια χιονονιφάδα να αγαπήσει ένα καλοκαίρι; Μέσα από μια περιπέτεια που ξεκινάει το χειμώνα και τελειώνει στην καρδιά του καλοκαιριού, τα δύο αδέλφια, μας αποδεικνύουν ότι στη ζωή όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να υπάρχει υπομονή, πίστη, σεβασμός και αγάπη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις από τις εκδόσεις Άγκυρα.

θεατρική παράσταση η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι

Πρωταγωνιστούν:
Φιλίνη Παναγιωτοπούλου
Μαρία Στάβαρη
Νάντια Συρίου

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Χρήστος Δασκαλάκης
Θεατρική διασκευή: Αθηνά Αρσένη - Χρήστος Δασκαλάκης
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάυ Χάννα
Σκηνικά: Μάκης Χάνος
Κοστούμια: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Χορογραφίες: Ντανιέλα Πισιμίση
Πρωτότυπη Μουσική: Λία Σταυρoπούλου
Στίχοι: Χρήστος Δασκαλάκης
Εικονογράφηση: Nτανιέλα Σταματιάδη
Γραφιστική επιμέλεια: Ιωάννα Παπαϊωάννου
Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης
Παραγωγή: Λωτοφάγοι & FKMB productions

Πληροφορίες:
· Έναρξη: 4 Νοεμβρίου 2018
· Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 12:00 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου ΑΛΚΜΗΝΗ
· Εισιτήρια: 8 ευρώ (γενική είσοδος)
· Τις καθημερινές πραγματοποιούνται οργανωμένες παραστάσεις για νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και συλλόγους.
· Μεταφερόμενη παράσταση σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, παιδότοπους, πάρτι, εκδηλώσεις κ.α

Στοιχεία επικοινωνίας:
Θέατρο Αλκμήνη Τηλ. 210 3428650
Διεύθυνση: Αλκμήνης 8, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικός)
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2106393335 / 6932941624 / 6932249115

θεατρική παράσταση η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι

Το Familives σε συνεργασία με το Θέατρο Αλκμήνη προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (κάτοικο Αττικής) μία διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι"  για την ημέρα της πρεμιέρας 04/11/2018 στις 12:00 μ.μ.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives  και Θέατρο Αλκμήνη στο Facebook.
2. Γράψτε σε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ότι "Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους τους διαγωνισμού".
3. Κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 24/10/2018 έως 29/10/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Θεάτρου Αλκμήνη "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" για την ημέρα της πρεμιέρας 04/11/2018 στις 12:00 μ.μ.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα εντός 2 ημερών στη σελίδα Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!

Δείτε εδώ την κριτική μας για το βιβλίο "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι"


Update
Νικήτρια:
Rania Charakopoulou Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!