ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ)

Μάνα, μανούλα, μαμά!!

Τρεις υπέροχες λέξεις με την ίδια σημασία ...
Αντιπροσωπεύουν το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο ...
Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχει καθιερωθεί να τιμούμε το πρόσωπο της Μάνας!

Το βιβλίο "Μια καρδιά" της Μαρίνας Γιώτη από τις Εκδόσεις Διόπτρα, που διάβασα πρόσφατα, είναι ίσως το πιο κατάλληλο δώρο, για να χαρίσουμε στις κόρες μας ή στις μανούλες μας αυτήν την ημέρα! Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική & διαγωνισμό!


Είναι μικρό, τρυφερό και συγκινητικό ... ναι, δε σας κρύβω ότι έκλαψα ...
Η ιδέα της συγγραφέως τής ήρθε γράφοντας ένα γράμμα στην μικρή της κόρη, ώστε να το διαβάσει, όταν μεγαλώσει ... γνωρίζοντας πως η σχέση μάνας - κόρης περνάει από 40 κύμματα ... 


 Με μία υπέροχη εικονογράφηση με σκίτσα ασπρόμαυρα και έμφαση στο κόκκινο και στην καρδιά ...


Με λόγια λιτά αλλά με λέξεις - κλειδιά που αντιπροσωπεύουν όλα εκείνα που νιώθει και θέλει να εκφράσει κάθε μάνα στο παιδί της ...


Ωστόσο το πιο συγκινητικό σημείο του βιβλίου ήταν οι περιπτώσεις, στις οποίες η μάνα δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται σωματικά δίπλα στο παιδί της, αλλά και το παιδί της δεν είναι ακόμη παιδί, αλλά γίνεται το ίδιο μάνα... όμως παρ' όλα αυτά,  είναι σαν βρίσκεται πάντα μαζί του...


Ένα βιβλίο λοιπόν, για να πούμε ένα "ευχαριστώ" και ένα "σ' αγαπώ" στις μανούλες ...

Χρόνια μας πολλά!



Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μια καρδιά" της Μαρίνας Γιώτη! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Διόπτρα για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Διόπτρα στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ και κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 13/5/2018 έως 17/5/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα (Στοά του βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα. Tηλ. 2103300774. Ωράρια καταστήματος: Δευτέρα & Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00). Αντιθέτως, οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Διόπτρα. Επαναληπτική αποστολή σε νικητές στην επαρχία γίνεται μόνο με έξοδα του νικητή.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Ευαγγελία Παπαρίζου από το forhappymoments.gr
 ________________________________________________________________________________________________


Η Ευαγγελία Παπαρίζου επιμελείται εξ ολοκλήρου το περιοδικό, όσον αφορά τον σχεδιασμό του, αν και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και παιδαγωγικά! Είναι σύζυγος, crafter, blogger και πάνω από όλα μαμά της Ιωάννας. Θα τη βρείτε στο blog της να μοιράζεται ιδέες για χειροτεχνίες, κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, ταξίδια και ψηφιακά άλμπουμ. Σίγουρα τα άρθρα της θα τα λατρέψετε, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναλύει τα πράγματα!


Update
Νικήτριες:
Masaouti Anna 
Katerina Kaira




Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!