ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ AL HAMMAM

Φθινοπώριασε πλέον για τα καλά και στο Familives έχουμε ετοιμάσει έναν ξεχωριστό διαγωνισμό με δώρο την υπηρεσία spa Al Hammam που πολύ απλόχερα μας προσφέρει το Al Hammam!"Όλα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας”... είναι το μότο του Al Hammam, του μοναδικού αυθεντικού τούρκικου Ηammam στην Αθήνα. Μια ισορροπία που θα ανακαλύψεις από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που θα επισκεφθείς τον εσωτερικό του χώρο. Η αρχιτεκτονική του κτηρίου, η διακόσμηση του κάθε χώρου, το ευγενέστατο προσωπικό κι η μεγάλη ποικιλία θεραπειών θα σε παρασύρουν σε ένα αξέχαστο ταξίδι χαλάρωσης! 


Το Al Hammam βρίσκεται στην πιο όμορφη περιοχή της Αθήνας, την Πλάκα! Με θέα στην Ακρόπολη και μόλις 100 μέτρα απόσταση από το Λουτρό των Αέρηδων ξεχνάς όλες σου τις έγνοιες και αφήνεσαι σε εικόνες και στιγμές απόλυτης ηρεμίας, χαλάρωσης και ευεξίας.


Ξεκλείδωσε λοιπόν την ομορφιά σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου "ξεκινώντας από μέσα" και νιώσε το σώμα σου να απελευθερώνεται. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Al Hammam είναι άκρως χαλαρωτικές και αποτοξινωτικές, ενώ συμβάλλουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, στον καθαρισμό του σώματος και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με το Al Hammam προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (κάτοικο Αττικής) δωρεάν την υπηρεσία Al Hammam για δύο άτομα (ζευγάρι ή όχι). Ειδικότερα η υπηρεσία Al Hammam είναι συνολικής διάρκειας 60' και περιλαμβάνει: χαλάρωση και αποτοξίνωση στο χαμάμ, στη συνέχεια απολέπιση σώματος με τον παραδοσιακό keste, μασάζ με αφρό από σαπούνι ελαιολάδου και λούσιμο. Οι υπηρεσίες θα γίνουν ταυτόχρονα και για τα δύο άτομα. Ευχαριστούμε θερμά για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Al hammam Plaka Athens στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε like στις σελίδες Familives και Al Hammam στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κάνοντας tag φίλους σας.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 16/10/2017 έως 22/10/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει δωρεάν για δύο άτομα (ζευγάρι ή όχι) την υπηρεσία Al Hammam συνολικής διάρκειας 60', η οποία περιλαμβάνει: χαλάρωση και αποτοξίνωση στο Χαμάμ, στη συνέχεια απολέπιση σώματος με τον παραδοσιακό keste, μασάζ 15' με αφρό από σαπούνι ελαιολάδου και λούσιμο. Οι υπηρεσίες θα γίνουν ταυτόχρονα και για τα δύο άτομα. 
7. Το δώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του 2017, ενώ η κράτηση θα πρέπει να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο Al Hammam τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που θέλετε να πραγματοποιηθεί (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://alhammam.gr/, Al Hammam, Τριπόδων 16 και Ραγκαβά 10, Πλάκα, 2110129099).
8. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook κι όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

 ________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει. 


Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update:
Νικήτρια:
Kassiani Manou
Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!