ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΚΛΗΡΩΣΗ: Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

"Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ-ήρωας" είναι ο τίτλος του πιο πρόσφατου βιβλίου που εξιστορεί τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα λύκου Ζαχαρία και που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος! Και επειδή ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπούν τα παιδιά, έχουμε ετοιμάσει βιβλιοκριτική & διαγωνισμό!

Ο λύκος Ζαχαρίας είναι ένας λύκος διαφορετικός από εκείνους που έχουμε συνηθίσει στα παραμύθια! Ο λύκος Ζαχαρίας είναι ένας γλυκός λύκος που θέλει να γίνει σούπερ ήρωας, να σώζει τον κόσμο και όλοι να τον λατρεύουν. Όλοι;; Μμμ, λίγο παραπάνω θέλει να τον λατρεύει η αγαπημένη του Λουλού. Ο Ζαχαρίας κάνει τα πάντα, για να κερδίσει τον τίτλο του σούπερ ήρωα. Έχει βρει μάλιστα στολή και όνομα. Θα είναι ο Σούπερ-Εξτρα-Λύκμαν! Αλλά η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη κι ο Ζαχαρίας εγκαταλείπει το όνειρό του λυπημένος. Κάτι όμως απρόσμενο συμβαίνει. Κι ο Ζαχαρίας μαθαίνει ότι η αποδοχή είναι κάτι που δε συνδέεται με μαγικές ικανότητες και ηρωισμούς. Αγάπη και αποδοχή σημαίνει: σε αγαπώ και σε αποδέχομαι με τα μειονεκτήματα και τα προτερήματά σου! Πόσα παιδάκια άραγε θα ταυτιστούν με τον Λύκο Ζαχαρία; 

Η αρμονική συνύπαρξη του απλού και προσιτού τρόπου αφήγησης με την καλαίσθητη εικονογράφηση κρατά τον αναγνώστη προσηλωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Λύκου Ζαχαρία κι ο έντονος χρωματισμός δε μπορεί παρά να σε κάνει να τον λατρέψεις ως πραγματικό σούπερ ήρωα!

Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στη σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά (3+ ετών).


Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο Λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ-ήρωας"! Ευχαριστούμε θερμά για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 29/9/2017 έως 5/10/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: Αν ο νικητής κατοικεί στην Αθήνα, θα πρέπει να το παραλάβει από το Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, οδός Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09:00-16:00. Αντιθέτως αν ο νικητής κατοικεί στην επαρχία, θα το παραλάβει με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Γιούλη Μπαλίκου από το Ψυχολογία παιδιού

 _________________________________________________________________________________________________

Η Γιούλη Μπαλίκου είναι ψυχολόγος (M.SC, PH.D), έχει ειδικευτεί στην οικογενειακή θεραπεία, είναι αρθρογράφος, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας εκπαιδευτικού υλικού που αφορά στην ψυχολογία των παιδιών. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στη μάθηση των παιδιών μέσω πολυαισθητηριακών μεθόδων διδασκαλίας και κυρίως στην αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων τους. Επίσης είναι σύζυγος και μητέρα, ενώ λατρεύει τη δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες, τους ανοιχτούς ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που έχουν τόσα να μας διδάξουν.


Χορηγοί επικοινωνίας:

Update:
Νικήτρια:
Ειρήνη Ίριδα ΒασαρμίδηΚαι μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!