ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ)




Αυτήν την Κυριακή, 18 Ιουνίου, είναι η γιορτή του πατέρα! Κατά κανόνα γιορτάζει ο δεύτερος πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή ενός παιδιού, μετά τη μητέρα του. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια όχι και τόσο διαδεδομένη γιορτή -τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα! Το Familives ωστόσο τιμά τους μπαμπάδες και προτείνει το νέο, παιδικό βιβλίο "Ο δικός μου ο μπαμπάς" του Μάκη Τσίτα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη: Ένα βιβλίο ιδανικό ως δώρο για κάθε μπαμπά!



"Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί. Αν ρωτήσετε τα παιδιά τους, θα σας το πουν. Όμως ο δικός μου ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος! Κι αυτό που λέω είναι πέρα για πέρα αλήθεια!"

Έτσι ξεκινάει την αφήγησή της η μικρή ηρωίδα αυτής της τρυφερής ιστορίας. Μιλάει για τον μπαμπά της που είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, αλλά στα δικά της μάτια φαντάζει δυνατός, ατρόμητος, επιδέξιος, πολυτάλαντος, όμορφος, ευφυής.

Το βιβλίο διακρίνεται και για την πρωτοτυπία του: το χιούμορ, που υπάρχει σε μεγάλη δόση, προκύπτει από την υπονόμευση (ή αντίθεση;) του κειμένου απ’ την εικονογράφηση.

Έτσι, στα περισσότερα σημεία άλλο διαβάζουμε και άλλο βλέπουμε.

Το βιβλίο Ο δικός μου ο μπαμπάς φανερώνει τη δημιουργική συνεργασία του συγγραφέα με την εικονογράφο και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους.

Ένα βιβλίο που σίγουρα θα αγαπήσουν κόρες, γιοι και μπαμπάδες.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στη σειρά: Χωρίς σωσίβιο 1 - Καβουράκια (5-6 ετών).




Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Πατάκη προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο δικός μου ο μπαμπάς" του Μάκη Τσίτα! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Πατάκη για τη δωροθεσία!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Πατάκη στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.

* Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Πατάκη στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 15/6/2017 έως 22/6/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού. 
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν εντός Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας αρ. 65. Οι νικητές που κατοικούν εκτός Αττικής θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς από τις Εκδόσεις Πατάκη και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Χορηγοί επικοινωνίας:
e-contest
kerdiseto.gr
saveandwin.gr

Update:
Νικητές:
Nikos Tsagalis
Anthi Papadopoulou





Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!