2 ΧΡΟΝΙΑ FAMILIVES!

2 χρόνια Familives! Φαίνεται σαν χθες η μέρα που δημοσιεύτηκε το πρώτο τεύχος του e-magazine Familives!


Δειλά δειλά στην αρχή, με αρκετή αγωνία, άγχος, πυρετώδεις προετοιμασίες, σαν καθετί νέο φυσικά, αλλά με μια γλυκιά ανταμοιβή κι απερίγραπτη χαρά στη συνέχεια! Κι από τότε έχουν περάσει δυο ολόκληρα χρόνια, δυο χρόνια που υποδέχτηκαν 9 τριμηνιαία τεύχη, το ένα καλύτερο από το άλλο κι όλα μαζί τόσο ξεχωριστά κι υπέροχα! 

Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια του Familives, ακολουθώντας τη φυσική πορεία της ζωής και των προσωπικών επιλογών του καθενός, αρκετοί αρθρογράφοι έφυγαν κι αρκετοί νέοι προστέθηκαν, ενώ πριν μερικούς μήνες υπήρξε ανανέωση και στη συντακτική ομάδα με νέα πρόσωπα που ανέλαβαν νέα καθήκοντα! Ο αρχικός ωστόσο στόχος του περιοδικού παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος, όπως την πρώτη στιγμή: Να κερδίσει μια θέση στις καρδιές σας, να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας! Όλοι εμείς που γράφουμε στο περιοδικό, για εσάς πρώτα από όλα και μετά για εμάς, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και μόνο η αγάπη κι η καλή συνεργασία φέρνουν θετικά αποτελέσματα! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά σας, είτε ως αρθρογράφοι είτε ως αναγνώστες, και ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας εκεί έξω "Καλό καλοκαίρι" και "Χρόνια πολλά" στο περιοδικό μας!

Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε το νέο, επετειακό τεύχος του Familives, που είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά περιλαμβάνοντας θέματα οικογενειακής ζωής, υγείας, διατροφής, ψυχολογίας, προτάσεων βιβλίων και diy!


Κλείνοντας θα θέλαμε να γράψουμε δυο λόγια ξεχωριστά το κάθε μέλος της νέας συντακτικής ομάδας:

"Οικογένεια είναι το σύνολο των ανθρώπων που ζουν κάτω από την ίδια στέγη και συνδέονται μεταξύ τους με συγγένεια. Αυτό σημαίνει για μένα το Familives ότι δηλαδή είναι μέλος της οικογένειάς μου μαζί με την υπόλοιπη συντακτική ομάδα. Μου έμαθε τι σημαίνει συνεργασία και πώς να κάνω κάτι με όρεξη, αγάπη και υπομονή. Το Familives τολμώ να πω ότι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα."
Βαρβάρα Βλάχου
Βοηθός αρχισυντάκτη


Τι να πει κανείς για το Familives και να είναι αρκετό; Για μένα είναι πηγή έμπνευσης -και ας μην είμαι μία από τις μοναδικές blogger που γράφουν σε αυτό! Ήθελα όμως να συμμετέχω, ήθελα να σταθώ δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια και αφού τα Social Media είναι το δικό μου «αντικείμενο», είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να λέω πως είμαι μέλος αυτής της ομάδας. 
Εκείνο που με κάνει να το ξεφυλλίζω κάθε φορά με το ίδιο ενδιαφέρον είναι -πιστεύω- η αγάπη κι η φροντίδα, με την οποία η ομάδα το ετοιμάζει! Θέλει μεράκι αυτή η διαδικασία και οι blogger του Familives ξέρουν καλά από μεράκι. Εύχομαι λοιπόν όχι 2 ακόμα, αλλά πολλά ακόμα χρόνια να μας ταξιδεύει, να μας εμπνέει, να μας δίνει ιδέες και να μας βοηθά να χαλαρώνουμε κάθε φορά που το διαβάζουμε! Εύχομαι να έχουμε πάντα το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν πρωτοξεκινήσαμε να συμμετέχουμε σε αυτό το εγχείρημα! Χρόνια Πολλά, Familives!
Ειρήνη Λουίζου
Υπεύθυνη Προώθησης Social Media


"Δημιουργία, όρεξη, έμπνευση, μεράκι, αγάπη, ιδέες, όνειρα, συνεργασία, εμπειρίες, συζητήσεις…πολλές είναι οι λέξεις-ετικέτες που θα έβαζα για αυτά τα δύο χρόνια στο Familives. Όμως τίτλο μόνο ένα: Familives, οικογενειακή μας υπόθεση. Μια οικογένεια που όλο μεγαλώνει..."
Καίτη Μιχαλοπούλου
Υπεύθυνη Blog


"Μια σκέψη που έγινε πράξη πριν από 2 χρόνια... με πολλές δυσκολίες, με πολλή δουλειά αλλά και με πολλές χαρές! Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια απέκτησα πολύ καλές φίλες, γνώρισα πολλά καινούρια και ενδιαφέροντα άτομα, πολλές συνεργασίες κι αλήθεια θα ήθελα να πάει πολλά χρόνια ακόμη..., να το διαβάζει περισσότερος κόσμος και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!"
Ευαγγελία Παπαρίζου
Art Designer


"Λένε πώς «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο» και το πιστεύω απόλυτα αυτό! Πριν δυο χρόνια που συζητάγαμε για τη νέα αυτή δημιουργική προσπάθεια συμμετείχα ως guest αρθρογράφος, ενώ πλέον έχω προστεθεί στη συντακτική ομάδα κι έχω αναλάβει νέα, πιο απαιτητικά καθήκοντα. Είναι όμως κάτι που το κάνω με αγάπη κι εύχομαι να συνεχίσουμε να γράφουμε για το Familives με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό! Ευχαριστώ πολύ τα υπόλοιπα μέλη της συντακτικής ομάδας και όλους τους αρθρογράφους, παλιούς και νέους, για τις συγκινήσεις που μου προσφέρουν μέσα από αυτήν την όμορφη συνεργασία! Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ήσυχο καλοκαίρι με αμέτρητες εικόνες, χρώματα και αρώματα!
Μαρία Υφαντοπούλου
Αρχισυντυνταξία - Επιμέλεια Κειμένων


"Το Familives υπήρξε για μένα ένα εργαλείο έκφρασης και επικοινωνίας με τον κόσμο. Γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους που ίσως να μην γνώριζα ποτέ στη ζωή μου! Ως διακοσμήτρια μου δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσω τις ιδέες μου και άρθρα που αφορούν την ειδικότητά μου και να εμπνεύσω τον αναγνώστη. Εύχομαι η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας, στην οποία ανήκω, και οι υπέροχοι αρθρογράφοι μας να καταφέρουμε να κάνουμε το Familives ένα από τα πιο αγαπημένα e-magazine για πολλά πολλά τεύχη ακόμα! Καλό καλοκαίρι!"
Μαρία Χαντζίκου 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!