Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Υγιεινό παγωτό Chocolate & Choco Chip

Σήμερα ετοιμάζουμε το πιο εύκολο, νόστιμο και πάνω απ' όλα υγιεινό παγωτό Chocolate & Choco Chip (χωρίς ζάχαρη, κρέμα γάλακτος, τρανς λιπαρά, συντηρητικά και παγωτομηχανή) για το γιορτινό τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου!


Υλικά:
- 2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ. χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
- 400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα και όχι ψυγείου)
- 80 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. φυσική βανίλια
- 200 ml σιρόπι αγαύης 
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας 

Εκτέλεση: 
1. Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια και την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη, εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.

2. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη.

3. Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει, πριν σερβίρουμε.

Για έξτρα tip της συνταγής δείτε εδώ!


Γράφει η Ευαγγελία Βλασσοπούλου από το Νόστιμες και υγιεινές συνταγές


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...