Video of the day

Ποιοι είμαστε


Συντακτική ομάδα:


Ευαγγελία Παπαρίζου

(Art design)

Η καλλιτέχνης της παρέας, καθώς επιμελείται εξ ολοκλήρου το περιοδικό, αν και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και παιδαγωγικά! Σίγουρα τα άρθρα της θα τα λατρέψετε, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναλύει τα πράγματα!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΜαρία Υφαντοπούλου

(Αρχισυνταξία - επιμέλεια κειμένων)

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας - Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση αρχαιολογίας. Μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα, αργότερα νηπιαγωγός, αλλά τελικά δεν ξέφυγε από τον χώρο των εκπαιδευτικών κι έγινε φιλόλογος! Το άπιαστο όνειρό της είναι να γίνει κάποτε συγγραφέας! Λατρεύει το γράψιμο, τα βιβλία, τη φωτογραφία και τη σοκολάτα, ενώ περνά ώρες ατέλειωτες μαγειρεύοντας υγιεινά, μιλώντας για καλλυντικά και ετοιμάζοντας χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες! 

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο Α και προσωπικό ιστολόγιο Β / facebook A και facebook B
Άννα Μίχτη

(Υπεύθυνη blog)

Μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΕιρήνη Λουίζου

(Υπεύθυνη πρoώθησης και social media)

Μαμά & Digital Marketer. Ερωτευμένη με το blogging!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΜαρία Χαντζίκου

(Υπεύθυνη επικοινωνίας) 

Σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: facebookΒαρβάρα Βλάχου

(Επιλογή θεμάτων) 

Η Βαρβάρα Βλάχου είναι η μαμά της Χαριτίνης-Δέσποινας και η σύζυγος του Δημήτρη. Είναι εργαζόμενη και πολυάσχολη. Διατηρεί ένα blog για μαμάδες και όχι μόνο, και ο λόγος που το δημιούργησε είναι η κόρη της φυσικά! Ένα όνειρο ζωής -η κόρη της- γέννησε το χόμπι της, το blogging, και της είναι ευγνώμων! 

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Αρθρογράφοι:Ανναστέλλα Λαζάρου

Interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΒάνα Καρκάση

Είναι εκπαιδευτικός, λογοθεραπεύτρια και μαμά δύο παιδιών που μεγάλωσαν με baby-led weaning. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κοίτα, μαμά, τρώω», όπου περιγράφεται αναλυτικά η εφαρμογή της μεθόδου και δημιουργός της ιστοσελίδας www.babyledweaning.gr, με σκοπό να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους γονείς επιλέξουν να εφαρμόσουν το BLW με τα παιδιά τους.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: ιστότοπος / facebookΓεωργία Ειρήνη Γκανασούλη

Μαμά, σύζυγος, διατροφολόγος, φωτογράφος, blogger, ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΓιάννης Ξηντάρας


Είναι ψυχολόγος-οικογενειακός σύμβουλος, τ.συνεργ. στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ψυχοθεραπείας. Απόφοιτος Ε.Κ.Π.Α, επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή”.  (www.xidaras.gr)

Μπορείτε επίσης να τον βρείτε: ιστότοπος / ιστότοποςfacebookΓιούλη Μπαλίκου 

Ακόμη μία ψυχολόγος στην παρέα! Λατρεύει τη δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες, τους ανοιχτούς ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που έχουν τόσα να μας διδάξουν.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΕλευθερία Τσάτσου

Σύζυγος, μητέρα, παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, blogger. Λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Ευαγγελία Βλασσοπούλου

Σύζυγος, μαμά δύο κοριτσιών, προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και craft & food blogger που δε σταματά να δημιουργεί. Είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και της υγιεινής αλλά και ωμοφαγικής διατροφής. Το food blog της ήταν υποψήφιο για τα βραβεία ΒΗΜΑGourmet 2016 στην κατηγορία Best Special Diet! Το σύνθημά της είναι ότι "Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα".

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο Α΄ και προσωπικό ιστολόγιο Β΄ / facebook Α΄και facebook Β΄ 
Ευτέρπη Μυτιληναίου

Νηπιαγωγός, blogger, χαζοσύζυγος και χαζομαμά, DIY maniac, αγαπά την οργάνωση και την οικονομία.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Καίτη Μιχαλοπούλου

Σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΜαρία Γεωργακού

Μαμά, σύζυγος, αισθητικός, αρωματοθεραπεύτρια, ρεφλεξολόγος, blogger.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΜαρία Παπακώστα

Blogger, σύζυγος, μητέρα, με ποικίλες σπουδές, make up artist, λατρεύει τα ταξίδια!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook Α και facebook Β
Μαρίνα Πλούμπη

Αγαπώ, χαμογελώ, γράφω, διαβάζω, ταξιδεύω. Έρωτάς της η δουλειά της. Τουριστικός πράκτορας με εξειδίκευση τη διοργάνωση συνεδρίων. Πάθος της το διάβασμα και ο γραπτός λόγος. Μέσα στην τσάντα της υπάρχει πάντα ένα βιβλίο, ένα μολύβι και πολλές σημειώσεις σε χαρτάκια, μπλοκάκια και σημειωματάρια. Αγάπη της οι άνθρωποι, με τους οποίους μοιράζεται το σπίτι της και τη ζωή της.Μένια Κουκουγιάννη

Περήφανη μαμά... blogger. Μητέρα δύο παίδων, συνιδρύτρια της ΑμΚΕ Καρκίνακι, αφιερωμένη στην έρευνα για τον παιδιατρικό καρκίνο, ιδρύτρια της Theadcase, content and concept Management. Δυνατή στο planning και στην επίλυση προβλημάτων, προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή και επιλέγει την ομαδική δουλειά. Multitasking τη χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες της, με "εμμονή" στην τήρηση των προθεσμιών, χωρίς να κινδυνεύει η ποιότητα των εργασιών της. Αγαπά τα βιβλία. Είναι εθελόντρια. Αγαπά τη ζωή. Το πιο σημαντικό της επίτευγμα είναι η οικογένειά της. Από τα παιδιά της μαθαίνει κάθε μέρα και γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΝίκη Γυφτογιάννη

Μητέρα, σύζυγος, blogger. Ρεαλίστρια αλλά και ονειροπόλος.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΣωτηρία Μπιλιανού

Μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, blogger. Τρελαίνεται για χειροτεχνίες, κατασκευές και ταξίδια!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...