Ποιοι είμαστε

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

Ευαγγελία Παπαρίζου
(Art design)

Η καλλιτέχνης της παρέας, καθώς επιμελείται εξ ολοκλήρου τo στήσιμο του περιοδικού, τις φωτογραφίες των διαγωνισμών κ.ο. αν και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και παιδαγωγικά! Μητέρα δύο παιδιών, blogger, της αρέσει να ασχολείται με τη δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ,
με κατασκευές, με την ζαχαροπλαστική και με την ραπτική.
Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Ξαφίτσα
(Αρχισυνταξία)

Μαθηματικός στο επάγγελμα και μητέρα τριών παιδιών. Τρελαίνεται για τα Χριστούγεννα, τις κατασκευές και το blogging. Μάλιστα μέσα από το blogging αγάπησε το web development, με το οποίο προσπαθεί να ασχοληθεί τώρα. Περιβάλλεται από παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε της φάνηκε πολύ φυσικό να αρθρογραφεί για αυτά!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΧριστίνα Βούλαλη
(Επιλογή θεμάτων & βιβλίων )

Πολυταξιδευμένη εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις ξένες γλώσσες και τη διδασκαλία τους, μαμά και blogger. Θέματα που την ενδιαφέρουν; Η θετική διαπαιδαγώγηση, οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Της αρέσει η καλή μουσική, τα ενδιαφέροντα βιβλία και τα όμορφα ταξίδια!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΔιαμάντω Καλλίδου
(Υπεύθυνη δωροθεσιών)

Είναι μαμά, σύζυγος, και blogger! Η μεγάλη της αγάπη και full time απασχόληση είναι τα δυο κοριτσάκια της. Στον ελεύθερό της χρόνο τής αρέσει να γράφει στο blog της ή να ράβει όμορφα πραγματάκια για μωρά! 

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε στο: προσωπικό ιστολόγιο / facebook A / facebook BΆννα Μίχτη
(Υπεύθυνη blog)

Μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook

Ειρήνη Λουίζου
(Υπεύθυνη πρoώθησης και social media)

Μαμά & Digital Marketer. Ερωτευμένη με το blogging!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Μαρία Χαντζίκου
(Υπεύθυνη επικοινωνίας) 

Σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: facebook


Δήμητρα Γκλιατη
(Επιμέλεια κειμένων τεύχους)

Απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών! Εργάζεται σε φροντιστήριο. Λατρεύει τα παιδιά και τα ταξίδια! Αγαπά και θαυμάζει τις πολυμελείς οικογένειες!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ:


Ανναστέλλα Λαζάρου

Interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook

Βάνα Καρκάση

Είναι εκπαιδευτικός, λογοθεραπεύτρια και μαμά δύο παιδιών που μεγάλωσαν με baby-led weaning. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κοίτα, μαμά, τρώω», όπου περιγράφεται αναλυτικά η εφαρμογή της μεθόδου και δημιουργός της ιστοσελίδας www.babyledweaning.gr, με σκοπό να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους γονείς επιλέξουν να εφαρμόσουν το BLW με τα παιδιά τους.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: ιστότοπος / facebookΓεωργία Ειρήνη Γκανασούλη

Μαμά, σύζυγος, διατροφολόγος, φωτογράφος, blogger, ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΓιάννης Ξηντάρας

Είναι ψυχολόγος-οικογενειακός σύμβουλος, τ.συνεργ. στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ψυχοθεραπείας. Απόφοιτος Ε.Κ.Π.Α, επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή”.  (www.xidaras.gr)

Μπορείτε επίσης να τον βρείτε: ιστότοπος / ιστότοποςfacebook

Γιούλη Μπαλίκου

Ψυχολόγος (M.SC, PH.D), έχει ειδικευτεί στην οικογενειακή θεραπεία, αρθρογράφος, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας εκπαιδευτικού υλικού που αφορά στην ψυχολογία των παιδιών. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στη μάθηση των παιδιών μέσω πολυαισθητηριακών μεθόδων διδασκαλίας και κυρίως στην αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων τους. Επίσης είναι σύζυγος και μητέρα, ενώ λατρεύει τη δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες, τους ανοιχτούς ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που έχουν τόσα να μας διδάξουν.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Ευαγγελία Βλασσοπούλου

Σύζυγος, μαμά δύο κοριτσιών, προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και craft & food blogger που δε σταματά να δημιουργεί. Είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και της υγιεινής αλλά και ωμοφαγικής διατροφής. Το food blog της ήταν υποψήφιο για τα βραβεία ΒΗΜΑGourmet 2016 στην κατηγορία Best Special Diet! Το σύνθημά της είναι ότι "Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα".

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο Α΄ και προσωπικό ιστολόγιο Β΄ / facebook Α΄και facebook Β΄ 


Ευτέρπη Μυτιληναίου

Νηπιαγωγός, χαζοσύζυγος και χαζομαμά τριών ζουζουνιών, blogger, αγαπά την οργάνωση, την παραγωγικότητα, την οικονομία και κάθε πρακτικό DIY. Της αρέσει να δουλεύει με τα παιδιά και να τα βλέπει να εξελίσσονται!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Καίτη Μιχαλοπούλου

Σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Γεωργακού

Μαμά, σύζυγος, αισθητικός, αρωματοθεραπεύτρια, ρεφλεξολόγος, blogger.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Παπακώστα

Blogger, σύζυγος, μητέρα, με ποικίλες σπουδές, make up artist, λατρεύει τα ταξίδια!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook Α και facebook ΒΜαρία Υφαντοπούλου

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας-Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση αρχαιολογίας. Μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα, αργότερα νηπιαγωγός, αλλά τελικά δεν ξέφυγε από τον χώρο των εκπαιδευτικών κι έγινε φιλόλογος! Το άπιαστο όνειρό της είναι να γίνει κάποτε συγγραφέας! Λατρεύει το γράψιμο, τα βιβλία, τη φωτογραφία και τη σοκολάτα, ενώ περνά ώρες ατέλειωτες μαγειρεύοντας υγιεινά, μιλώντας για καλλυντικά και ετοιμάζοντας χειροποίητες, καλλιτεχνικές δημιουργίες! 

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο Α και προσωπικό ιστολόγιο Β / facebook A και facebook B

Μαρίνα Πλούμπη

Αγαπώ, χαμογελώ, γράφω, διαβάζω, ταξιδεύω. Έρωτάς της η δουλειά της. Τουριστικός πράκτορας με εξειδίκευση τη διοργάνωση συνεδρίων. Πάθος της το διάβασμα και η συγγραφή. Μέσα στην τσάντα της υπάρχει πάντα ένα βιβλίο, ένα μολύβι και πολλές σημειώσεις σε χαρτάκια, μπλοκάκια και σημειωματάρια. Αγάπη της οι άνθρωποι, με τους οποίους μοιράζεται το σπίτι της και τη ζωή της.

Μένια Κουκουγιάννη

Περήφανη μαμά... blogger. Μητέρα δύο παίδων, συνιδρύτρια της ΑμΚΕ Καρκίνακι, αφιερωμένη στην έρευνα για τον παιδιατρικό καρκίνο, ιδρύτρια της Theadcase, content and concept Management. Δυνατή στο planning και στην επίλυση προβλημάτων, προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή και επιλέγει την ομαδική δουλειά. Multitasking τη χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες της, με "εμμονή" στην τήρηση των προθεσμιών, χωρίς να κινδυνεύει η ποιότητα των εργασιών της. Αγαπά τα βιβλία. Είναι εθελόντρια. Αγαπά τη ζωή. Το πιο σημαντικό της επίτευγμα είναι η οικογένειά της. Από τα παιδιά της μαθαίνει κάθε μέρα και γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Σωτηρία Μπιλιανού

Σύζυγος, εργαζόμενη, crafter, blogger και πάνω από όλα μαμά της Ελένης και της Έλλης. Το επάγγελμά της είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα Χρηματοοικονομικά, όμως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να ασχολείται δημιουργικά με τα παιδιά της και να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, να παίζουν, να μαθαίνουν, να χαίρονται. Θα τη βρείτε στο blog της να μοιράζεται ιδέες για δημιουργικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, ταξίδια.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Κρικέλη Αντιγόνη
 Αισθητικός-Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθηνών , εναλλακτική θεραπεύτρια, ιδιοκτήτρια κέντρου ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και Αντιγήρανσης KRIKELI’S+spa.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Τσιλίκη

Οικονομολόγος, τραπεζικός ,πολλά χρόνια τώρα συνταξιούχος. Μπορεί να ταξιδεύει και να ονειρεύεται ακόμη , να φωτογραφίζει κάθε γωνιά του κόσμου. Αγαπάει την καλή μουσική ,το διάβασμα και το καλό φαγητό. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψε και το blogging για να μοιράζεται μαζί σας τις εμπειρίες της.
Μπορείτε επίσης να τη βρείτε:προσωπικό ιστολόγιο facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams