Ποιοι είμαστε

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

Ευαγγελία Παπαρίζου
(Art design)

Ονομάζομαι Παπαρίζου Ευαγγελία και είμαι σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών. Έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία στα ΤΕΙ Θεσ/κης και προσχολική ειδική αγωγή στα ΙΕΚ Ξυνή και ασχολούμαι με παιδιά που έχουν αυτισμό και άλλα προβλήματα. Μου αρέσει η ραπτική, η ζαχαροπλαστική και οι κατασκευές με τα παιδιά μου. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με την σχεδίαση ψηφιακών άλμπουμ και με ότι έχει να κάνει με σχεδίαση σε ψηφιακό μέσο. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και η ιδέα του να σχεδιάζω τα τεύχη του περιοδικού.
Μπορείτε επίσης να με βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Ξαφίτσα
(Αρχισυνταξία)

Μαθηματικός στο επάγγελμα και μητέρα τριών παιδιών. Τρελαίνεται για τα Χριστούγεννα, τις κατασκευές και το blogging. Μάλιστα μέσα από το blogging αγάπησε το web development, με το οποίο προσπαθεί να ασχοληθεί τώρα. Περιβάλλεται από παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε της φάνηκε πολύ φυσικό να αρθρογραφεί για αυτά!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΧριστίνα Βούλαλη
(Επιλογή θεμάτων & βιβλίων )

Πολυταξιδευμένη εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις ξένες γλώσσες και τη διδασκαλία τους, μαμά και blogger. Θέματα που την ενδιαφέρουν; Η θετική διαπαιδαγώγηση, οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Της αρέσει η καλή μουσική, τα ενδιαφέροντα βιβλία και τα όμορφα ταξίδια!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΆννα Μίχτη
(Υπεύθυνη blog)

Μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο στη σελίδα της στο facebook και στο λογαριασμό της στο Instagram

Ειρήνη Λουίζου
(Υπεύθυνη πρoώθησης και social media)

Μαμά & Digital Marketer. Ερωτευμένη με το blogging!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Μαρία Χαντζίκου
(Υπεύθυνη επικοινωνίας) 

Σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: facebookΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ:


Ανναστέλλα Λαζάρου

Interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook

Βάνα Καρκάση

Είναι εκπαιδευτικός, λογοθεραπεύτρια και μαμά δύο παιδιών που μεγάλωσαν με baby-led weaning. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κοίτα, μαμά, τρώω», όπου περιγράφεται αναλυτικά η εφαρμογή της μεθόδου και δημιουργός της ιστοσελίδας www.babyledweaning.gr, με σκοπό να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους γονείς επιλέξουν να εφαρμόσουν το BLW με τα παιδιά τους.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: ιστότοπος / facebookΓεωργία Ειρήνη Γκανασούλη

Μαμά, σύζυγος, διατροφολόγος, φωτογράφος, blogger, ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Γιούλη Μπαλίκου

Ψυχολόγος (M.SC, PH.D), έχει ειδικευτεί στην οικογενειακή θεραπεία, αρθρογράφος, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας εκπαιδευτικού υλικού που αφορά στην ψυχολογία των παιδιών. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στη μάθηση των παιδιών μέσω πολυαισθητηριακών μεθόδων διδασκαλίας και κυρίως στην αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων τους. Επίσης είναι σύζυγος και μητέρα, ενώ λατρεύει τη δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες, τους ανοιχτούς ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που έχουν τόσα να μας διδάξουν.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook


Ευαγγελία Βλασσοπούλου

Σύζυγος, μαμά δύο κοριτσιών, προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και craft & food blogger που δε σταματά να δημιουργεί. Είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και της υγιεινής αλλά και ωμοφαγικής διατροφής. Το food blog της ήταν υποψήφιο για τα βραβεία ΒΗΜΑGourmet 2016 στην κατηγορία Best Special Diet! Το σύνθημά της είναι ότι "Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα".

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο Α΄ και προσωπικό ιστολόγιο Β΄ / facebook Α΄και facebook Β΄ 


Καίτη Μιχαλοπούλου

Σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Κουρπαδάκη Ματούλα

Είμαι μητέρα δυο παιδιών! Ασχολούμαι με τα εικαστικά ζωγραφική, πηλό και αναπαλαίωση,είμαι αυτοδίδακτη σε αυτό!Για εμένα η τέχνη είναι διέξοδος καθώς και ανάγκη εφόσον δημιουργοντας πράγματα που μας αρέσουν ομορφαίνουμε τη ζωή μας!Εχω πάρει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής καθώς έχω διδάξει και σε παιδιά νηπίου και έχω πάρει επίσης μέρος στην Εθνική βιβλιοθήκη Ελλάδος σε προγράμματα εικαστικών για παιδιά.Εχω κρατική πιστοποίηση στην εισαγωγή παιδαγωγικής και θεραπευτικής τέχνης και φέτος κάνω την πρακτική μου στα παιδαγωγικά από τα ΙΕΚ ακμή...Μαρία Γεωργακού

Μαμά, σύζυγος, αισθητικός, αρωματοθεραπεύτρια, ρεφλεξολόγος, blogger.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebookΜαρίνα Πλούμπη

Αγαπώ, χαμογελώ, γράφω, διαβάζω, ταξιδεύω. Έρωτάς της η δουλειά της. Τουριστικός πράκτορας με εξειδίκευση τη διοργάνωση συνεδρίων. Πάθος της το διάβασμα και η συγγραφή. Μέσα στην τσάντα της υπάρχει πάντα ένα βιβλίο, ένα μολύβι και πολλές σημειώσεις σε χαρτάκια, μπλοκάκια και σημειωματάρια. Αγάπη της οι άνθρωποι, με τους οποίους μοιράζεται το σπίτι της και τη ζωή της.

Μπορείτε να τη βρείτε στο Info in a shotΜένια Κουκουγιάννη

Περήφανη μαμά... blogger. Μητέρα δύο παίδων, συνιδρύτρια της ΑμΚΕ Καρκίνακι, αφιερωμένη στην έρευνα για τον παιδιατρικό καρκίνο, ιδρύτρια της Theadcase, content and concept Management. Δυνατή στο planning και στην επίλυση προβλημάτων, προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή και επιλέγει την ομαδική δουλειά. Multitasking τη χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες της, με "εμμονή" στην τήρηση των προθεσμιών, χωρίς να κινδυνεύει η ποιότητα των εργασιών της. Αγαπά τα βιβλία. Είναι εθελόντρια. Αγαπά τη ζωή. Το πιο σημαντικό της επίτευγμα είναι η οικογένειά της. Από τα παιδιά της μαθαίνει κάθε μέρα και γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook

Κρικέλη Αντιγόνη
 
Αισθητικός-Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθηνών , εναλλακτική θεραπεύτρια, ιδιοκτήτρια κέντρου ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και Αντιγήρανσης KRIKELI’S+spa.

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε: προσωπικό ιστολόγιο / facebook
Μαρία Τσιλίκη

Οικονομολόγος, τραπεζικός ,πολλά χρόνια τώρα συνταξιούχος. Μπορεί να ταξιδεύει και να ονειρεύεται ακόμη , να φωτογραφίζει κάθε γωνιά του κόσμου. Αγαπάει την καλή μουσική ,το διάβασμα και το καλό φαγητό. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψε και το blogging για να μοιράζεται μαζί σας τις εμπειρίες της.
Μπορείτε επίσης να τη βρείτε:προσωπικό ιστολόγιο facebook


                                                                                     Ευδοξία Μοσχίδου 

Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, σύζυγος, μαμά 2 μικρών αγοριών και  
blogger.
Αγαπώ οτιδήποτε μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά τα μικρά παιδιά και τα βοηθά μέσα από το παιχνίδι να φτάσουν στη μάθηση. Η δημιουργία εκτυπώσιμων δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, γεμίζει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ελεύθερου χρόνου που διαθέτω

Μπορείτε να τη βρείτε στο προσωπικό της ιστολόγιο https://www.paixnidikaidimiourgia.gr/ και στη σελίδα της στο FacebookΣοφία Ελευθερίου

Να σας συστηθώ. Είμαι η Σοφία. Είμαι μουσικοπαιδαγωγός και μαμά. Λατρεύω τη μουσική, πιστεύοντας στην τέχνη της και στην επιστήμη της. Επίσης, λατρεύω τα παιδιά που με την μαγική τους ιδιότητα σε κάνουν ευτυχισμένο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Το παιχνίδι και η δημιουργία είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Τα βάζω όλα αυτά λοιπόν, μέσα σε μία μεγάλη κατσαρόλα και ανακατεύω μέχρι να βγει κάτι νόστιμο! Μέσα από το blog μου The rainbow plays music μοιράζομαι την αγάπη μου για τη μουσική, τις κατασκευές και οτιδήποτε άλλο με εμπνέει σχέση με τα παιδιά.
Μπορείτε να τη βρείτε στο λογαριασμό της στο Instagram και στη σελίδα της στο Facebook

 

Μαρία Σκαμπαρδώνη
 
Ονομάζομαι Μαρία Σκαμπαρδώνη και είμαι Δημοσιογράφος. Είμαι λάτρης του διαβάσματος και μελετώ Φιλοσοφία και Ψυχολογία από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το γράψιμο είναι για εμένα η φυγή μου, όλη μου η ζωή. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω τη χαρά και του να έχω εργαστεί στο χώρο του βιβλίου, αποκομίζοντας όσα περισσότερα μπορώ από αυτό το μαγικό χώρο. Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσω μαύρη ζώνη στο Taekwondo, να εκδώσω ένα βιβλίο μου και να έχω διανύσει έναν μεγάλο δρόμο στην αρθρογραφία. Είμαι αρθρογράφος σε πολλά μεγάλα sites ( E Psychology, Ο Κλόουν, Εναλλακτική Δράση, Flow magazine, School time, Tempo. Gr, Healing Effect, TKD mag,).
Λογοτεχνικά μου κείμενα και ποιήματα έχουν δημοσιευτεί σε πολλές λογοτεχνικές σελίδες (Λόγω Γραφής, Περιοδικό Fractal, My story). Κείμενα μου έχουν συμπεριληφθεί στα περιοδικά Pet City, Intellectum, Μονοπάτι για τις πολεμικές τέχνες. Όσο ζω, θα γράφω για κάθε τι που με προβληματίζει και θέλω αυτή μου την αγάπη να την αισθανθούν και άλλοι άνθρωποι.
 
Δημήτρης Καρακούσης
  
Γεννήθηκε το 1971 στην Λαμία όπου και ζει. Σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται για πολλά έτη ως καθηγητής Πληροφορικής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Του αρέσουν τα ταξίδια, η λογοτεχνία και η μελισσοκομία. Η ζωή του τα έφερε έτσι ώστε να ζήσει για κάποια χρόνια στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τα αγάπησε και έγιναν η αιτία να ξεκινήσει δειλά, δειλά σε αυτά τα νησιά, βρίσκοντας καταφύγιο σε απάνεμους κόλπους και σε γραφικά σοκάκια, να ξετυλίγει την γραφή του με αποτέλεσμα να γράψει αρκετούς τίτλους βιβλίων.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams