Βιβλιοπαρουσίαση: Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο (Εκδόσεις Διόπτρα)


 Το "Η Χολι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο" είναι ένα πανέμορφο παιδικό βιβλίο που αναδεικνύει ένα ευαίσθητο και επίκαιρο θέμα: τη μετανάστευση και τη διάσπαση της οικογένειας. Η συγκινητική ιστορία αφηγείται την περιπέτεια μιας μικρής πιγκουινιτσας, της Χόλι , η οποία βλέπει τον αγαπημένο της μπαμπά να φεύγει μετανάστης για να αναζητήσει τροφή, κατ' επέκταση μια καλύτερη ζωή.



Μέσα από τα μάτια της Χόλι, η ιστορία προβάλλει τόσο τα συναισθήματα της απουσίας που προκαλεί η φυγή του πατέρα, όσο και τη δύναμη της αγάπης που ενώνει το παιδί με τους γονείς του. Το αναπάντεχο δώρο που η Χόλι επιλέγει να δώσει στον πατέρα της, το κόκκινο σακίδιο της αγάπης, αποτελεί ένα σύμβολο της αντοχής, της ελπίδας και της επιμονής που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μας φέρνει η ζωή.



Η συγγραφέας, Τζένη Κουτσοδημητροπουλου δημιουργεί μια υπέροχη σύνδεση μεταξύ του παιδιού αναγνώστη και των χαρακτήρων του βιβλίου μέσω του έντονου συναισθήματος που διαπνέει κάθε σελίδα. Οι υπέροχες εικόνες της Άρτεμις Προβου ενισχύουν την πλοκή και την απήχηση της ιστορίας. Οι λίγες λέξεις περιγράφουν με σαφήνεια την αγωνία της μικρής ηρωίδας και τα συναισθήματα της. "



Το" Η Χόλι γεμίζει το Κόκκινο Σακίδιο" είναι ένα βιβλίο που αγγίζει τις καρδιές των μικρών παιδιών και τους βοηθά να κατανοήσουν την αξία της οικογένειας, της αγάπης και της ελπίδας. Προτείνεται θερμά σε όλους όσους αναζητούν ένα παιδικό βιβλίο με νόημα. 

Γράφει η Κατερίνα Γαγανέλη 

Είναι  Αξιωματικός του Π.Ν. Συστήνεται ως λαφυρατζού στιγμών και αιθεροβάμων.  Η εμφάνιση στοχώρο της συγγραφής έγινε με το παιδικό μυθιστόρημα  “Με λενε Πάτρα”. Εκδόθηκε το 2021 και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ. Ακολούθησε μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Ουαί Υμίν».

Βρείτε την εδώ:

https://www.facebook.com/GaganeliKaterina/ 

https://www.instagram.com/katerina_gaganeli/?hl=en


Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook & Instagram για να μη χάνετε κανένα post!