Μεγάλες Προσδοκίες-Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ-Βιβλιοπαρουσίαση


Το Familives έχει τη χαρά να φιλοξενεί το βιβλίο «Μεγάλες Προσδοκίες» ο Ντίκενς για παιδιά, σε μετάφραση της Ράνιας Μπουμπουρή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. 

Ο Πιπ είναι ένα συνηθισμένο αγόρι. Οι γονείς του έχουν πεθάνει, ζει με την αδελφή του, που είναι φοβερή και τρομερή, και συναντά έναν εγκληματία που έχει μόλις δραπετεύσει από τη φυλακή. Συνηθισμένα πράγματα!

Η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν ένας μυστηριώδης ευεργέτης αποφασίζει να τον πάρει υπό την προστασία του. Ο Πιτ αφήνει το χωριό και πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου οι μέρες του κυλούν μες στην πολυτέλεια. Τι θα γίνει, όμως, όταν μάθει ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς και τι θέλει για αντάλλαγμα;

Το βιβλίο αυτό προτείνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω και είναι το καταλληλότερο για την εισαγωγή των ιστοριών του Ντίκενς. 

Η γραμματοσειρά είναι μεγάλη και η ασπρόμαυρη εικονογράφηση δεν λείπει από τις σελίδες του βιβλίου. 


Γράφει η Αθηνά Ντόκα

Μητέρα δύο κοριτσιών, ιδιωτική υπάλληλος και πολυταξιδεμένη, εμπνέεται με τα απλά καθημερινά πράγματα και δημιουργεί δικές της ιστορίες. Της αρέσουν τα ταξίδια, η φωτογραφία, το διάβασμα, η μουσική και η καλή παρέα. Έχει συγγράψει παραμύθια και διηγήματα σε συλλογικά έργα, ενώ το πρώτο της παραμύθι με τίτλο «Χεράκια Καθαρά…Μικρόβια Μακριά» εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Για να επικοινωνήσετε μαζί της μπορείτε να τη βρείτε στο:                 

www.facebook.com/athina.ntoka

Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook & Instagram για να μη χάνετε κανένα post!