Ιδέες διακόσμησης για ένα φοιτητικό σπίτι!

 

Το παιδί μεγάλωσε!

Έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στην προτίμησή του. Αν παραμείνει στον τόπο που ζει όλη η οικογένεια δεν υπάρχει κανένα άγχος. Αν όμως πάει σε άλλη πόλη μετά την χαρά έρχεται το άγχος.

Που θα βρούμε σπίτι;  Θα τα καταφέρει; Μπορεί να  φροντίσει ένα σπίτι το παιδί μόνο του;

Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που σίγουρα σας απασχολούν. 

Ας μιλήσουμε λίγο για τη νέα ζωή που περιμένει το παιδί μας αλλά και για τις οικονομικές λύσεις που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαμονή του πιο εύκολη. 
 
Το φοιτητικό σπίτι είναι ένας χώρος που προσφέρει στους φοιτητές μας, -τα παιδιά μας- μια άνετη και ασφαλή διαμονή κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Συνήθως βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο ή στη σχολή που φοιτούν, ώστε να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα. 

Η άλλη λύση είναι οι φοιτητικές εστίες, που ναι μεν μπορεί να μειώσουν τα έξοδα διαβίωσης αλλά μια τέτοια επιλογή ενέχει συγκρούσεις και θα πρέπει το παιδί μας να έχει οπλιστεί με μεγάλη αυτοσυγκράτηση. 

Ας μείνουμε στην πρώτη επιλογή. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά, βρέθηκε το σπίτι και ήρθε η ώρα να το επιπλώσουμε. Πολλές εταιρίες επίπλων βγάζουν εξαιρετικές προσφορές για πλήρη εξοπλισμό της φοιτητικής κατοικίας. Αναζητώντας στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.  

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια πανέμορφα λιλιπούτεια φοιτητόσπιτα καθώς και tips διακόσμησης, που θα προσφέρουν την άνεση και την ασφάλεια που θα θέλαμε για το παιδί μας. 
















Γράφει η Κατερίνα Γαγανέλη
Είναι  Αξιωματικός του Π.Ν. Συστήνεται ως λαφυρατζού στιγμών και αιθεροβάμων.  Η εμφάνιση
στο χώρο της συγγραφής έγινε με το παιδικό μυθιστόρημα  “Με λενε Πάτρα”. Εκδόθηκε το 2021
και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ. Ακολούθησε μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο

Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook & Instagram για να μη χάνετε κανένα post!