ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΑΡΚΑΤΖΗ

«ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΑΡΚΑΤΖΗ»: Οι ΜΑSTER  στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορεία                  αμυγδάλου και φουντουκιού!!!


https://sarkatzis.gr/wp-content/uploads/2022/12/about_1.jpg


Η Επιχείρηση Αγρόκτημα Σαρκατζή, είναι μια μικρή οικογενειακή οικοτεχνία που δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό με την παραγωγή,  μεταποίηση και εμπορεία αμυγδάλου και φουντουκιού. Έδρα της αποτελεί ο Τρίλοφος Ημαθίας

Η οικογένεια Σαρκατζή, ασχολείται με την καλλιέργεια της γης περισσότερο από 40 χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια, στράφηκε στην παραγωγή, την μεταποίηση και την τυποποίηση ξηρών καρπών.

Η γη τους βρίσκεται σε ένα ημιορεινό χωριό στους πρόποδες του όρους Βερμίου, όπου καλλιεργούν τα κτήματά τους με αγάπη για την φύση και τα αγνά προϊόντα και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Χρησιμοποιούν μόνο τους εγκεκριμένους ψεκασμούς και πάντα με τις οδηγίες των εξειδικευμένων συνεργατών γεωπόνων τους.

Συνεπώς, προσφέρουν μόνο φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης!

Εμείς τα δοκιμάσαμε και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι με την αγνότητα των πρώτων υλών τους! 


https://sarkatzis.gr/wp-content/uploads/2022/12/sarkatzis_offer_3.jpg

Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι, το Αγρόκτημα Σαρκατζή, δηλώνει έντονα την αντίθεσή του σε οτιδήποτε πρόσθετο, όπως συντηρητικά και φοινικέλαιο! 

Η ποικιλία προϊόντων που προσφέρουν καλύπτει μία μεγάλη γκάμα γούστων και γεύσεων αλλά ακόμα και προσωπικών απαιτήσεων όσον αφορά την σωστή και υγιεινή διατροφή!

Ειλικρινά.., τι να πρωτοδιαλέξεις την στιγμή που και τα προϊόντα τους αλλά και οι χαμηλές τιμές τους, σού προκαλούν το μεγαλύτερο δίλημμα! Κυριολεκτικά θα θέλεις να τα γευτείς και να τα αγοράσεις όλα!!!

Ξηροί καρποί, μπάρες δημητριακών, γλυκά του κουταλιού (αμυγδαλάκι), αλείμματα ξηρών καρπών, αμυγδαλέλαιο, πούδρα αμυγδάλου και πολλά άλλα μαγνητίζουν το βλέμμα σου και φυσικά…και το στομάχι σου!

Και δεν φτάνουν όλα αυτά…Είναι και αυτές οι καθημερινές προσφορές τους που πραγματικά κερδίζουν ακόμα και τους πιο οικονομικά απαιτητικούς!


sarkatzis_logo_15sarkatzis_logo_15

  • Τρίλοφος Βέροιας

  • (+30) 6938 083 298, 6973 073 898

  • info@sarkatzis.gr





Γράφει η Νικολέτα Πασχάλη

Γεια σου! Εγώ είμαι η Νικολέτα και έχω να σου πω ότι το επάγγελμά μου απέχει πάρα πολύ από αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω! Γεννήθηκα στην όμορφη Αθήνα το 1992 αλλά η πόλη της Λάρισας κέρδισε τους γονείς μου από τους πρώτους μήνες της γέννησής μου! Τελείωσα το 2012 την Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε ζω στην Αθήνα.

Από το 2019, σπουδάζω παράλληλα Δημόσια Διοίκηση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είμαι γνώστης της Αγγλικής, της Γαλλικής και της Αραβικής γλώσσας. Ωστόσο όμως, δύο είναι τα μεγάλα μου πάθη! Το design και ο τομέας της ψυχολογίας! Από μικρή μου άρεσε να ζωγραφίζω, να σχεδιάζω, να διακοσμώ και να οργανώνω πράγματα! Είναι η ψυχοθεραπεία μου!
Αν θέλεις μπορείς να με βρεις :
Στο facebook: https://m.facebook.com/nikoleta.paschali.7

Στο instagram: https://www.instagram.com/_n1koletak1_/


Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook & Instagram  , για να μη χάνετε κανένα post!