5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ PALSE Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!



Είναι βραδάκι και σε έπιασαν λιγούρες; Ήρθαν οι φίλοι και θέλετε να μασουλήσετε κάτι μαζί με το ποτάκι; Το παιδί χρειάζεται σνακ για το σχολείο; Δεν θες όμως τα γνωστά γαριδάκια, πατατάκια και ξηροκάρπια που μόνο θερμίδες σου προσθέτουν και κάνουν κακό στον οργανισμό! 

Σου έχουμε τη λύση: Τα ολοκαίνουργια Palse snacks, τα υγιεινά σνακς από όσπρια! Γιατί να τα προτιμήσεις;



Είναι υγιεινά!

Έχουν υψηλή διατροφική αξία και χαμηλά λιπαρά, είναι πλούσια σε φυτική πρωτεΐνη και δεν περιέχουν γλουτένη. Τα συστατικά τους είναι 100% φυσικά, χωρίς καθόλου συντηρητικά. Σε βοηθούν να διατηρήσεις τη γραμμή σου αφού έχουν το πολύ 150 θερμίδες ανά μερίδα.


Είναι νοστιμότατα!!!

Τα δοκιμάσαμε και πραγματικά εκπλαγήκανε από την υπέροχη γεύση τους! Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα κλασσικά όσπρια (αρακά, ρεβύθια και κουκιά) που όλοι ξέρουμε και μαγειρεύουμε. 



Είναι κομμάτι της ελληνικής διατροφής!

Τα όσπρια ήταν πάντα στο τραπέζι του Έλληνα, μαγειρεμένα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Σούπες, λαδερά, ακόμα και σαν σαλάτες. Καιρός να τα δούμε με μια νέα ματιά, ως τραγανά και νόστιμα σνακς!


Είναι φιλανθρωπικά!

Τα Palse snacks προσφέρουν το 5% της ετήσιας παραγωγής τους σε ιδρύματα φιλανθρωπικού σκοπού με σκοπό την εξάλειψη της πείνας.


Είναι βολικά!

Διατίθενται σε δυο συσκευασίες, μια μεγάλη 85 γραμμαρίων και μια μικρή 28 γραμμαρίων. Έτσι, έρχονται παντού μαζί σου στο σχολείο, στη δουλειά και όπου κι αν πας!


Είναι για όλα τα γούστα!

Προτιμάς κάτι γλυκό; Καραμελωμένο, με σουσάμι, με μαύρη σοκολάτα ή με κράνμπερι; Ή μήπως αλμυρό; Με θαλασσινό αλάτι και πιπέρι, με πάπρικα και πικάντικο; Θες να δώσεις μια διαφορετική, πιο γκουρμέ γεύση στις σαλάτες και τα επιδόρπια; Τα Palse snacks σε καλύπτουν απόλυτα!



Οι επιλογές είναι οι εξής:

  • Τραγανά τσιπς από κουκιά με θαλασσινό αλάτι

  • Τραγανά τσιπς από κουκιά με γλυκιά πάπρικα

  • Γλυκιές μπουκιές από ρεβύθι με σουσάμι και γεύση μελιού

  • Spicy mix Τραγανές μπουκιές από αρακά, κουκιά και καλαμπόκι

  • Sweet mix Καραμελωμένα ρεβύθια, κράνμπερι και μαύρη σοκολάτα

  • Τραγανές μπουκιές από αρακά με αλάτι και πιπέρι



Μπορείτε να βρείτε τα Palse snacks εδώ: www.palse.gr




Γράφει η Χριστίνα Βουλάλη

Πολυταξιδευμένη εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις ξένες γλώσσες και τη διδασκαλία τους, μαμά και blogger. Θέματα που την ενδιαφέρουν; Η θετική διαπαιδαγώγηση, οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Της αρέσει η καλή μουσική, τα ενδιαφέροντα βιβλία και τα όμορφα ταξίδια!



Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook & Instagram για να μη χάνετε κανένα post!