Paramana: Η ιδανική λύση για τις σύγχρονες οικογένειες!

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να βρούμε κάποιο άτομο να φροντίσει τα παιδιά μας για να λείψουμε από το σπίτι. Ποιόν να εμπιστευτούμε; Ευτυχώς η Paramana έρχεται να μας λύσει τα χέρια! Μας μιλάει γι' άυτό το εγχείρημα η ιδρύτρια της εταιρίας, Νατάσα Λινού.

 Η Paramana (www.paramana.eu)  είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα επικοινωνίας γονέων που αναζητούν συνεργάτη για τη φροντίδα των παιδιών τους και παιδαγωγών/ babysitters που ψάχνουν εργασία.

Την οραματιστήκαμε και την υλοποιήσαμε ο Ανδρέας και η Νατάσα Λινού, γονείς επτά παιδιών, όταν απελπιστήκαμε από τα διαθέσιμα μέσα για να βρει κάποια οικογένεια babysitter το 2014. Τελικά, η ανάγκη μας αποδείχτηκε οτι ήταν και ανάγκη χιλιάδων οικογενειών εντός και εκτός Ελλάδας, που αγκάλιασαν την πλατφόρμα και έτσι η κοινότητα της Paramana μεγάλωσε πέρα από κάθε προσδοκία!



Βασικός στόχος της ομάδας της Paramana είναι να βοηθάει τους γονείς να επιλέξουν την καλύτερη φροντίδα για τα παιδιά τους. Να βρουν τον ιδανικό συνεργάτη για την οικογένειά τους, αυτόν που έχει την προσωπικότητα που τους ταιριάζει, την επιθυμητή κατάρτιση και εμπειρία και πάνω απ’ όλα να μπορούν να τον εμπιστευτούν για την φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.

Καθημερινά, συνομιλούμε με δεκάδες μέλη της πλατφόρμας, γονείς και επαγγελματίες και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι με μηδενική διαφήμιση μας έχουν εμπιστευτεί περισσότερα από 50.000 άτομα για να βρουν συνεργάτη ή εργασία. 

Στην Paramana μπορεί μια οικογένεια να αναζητήσει babysitter ή νταντά, δάσκαλο για καθημερινή μελέτη, Ειδικό παιδαγωγό, αλλά και μουσικό ή εικαστικό παιδαγωγό. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες Emergency Nanny σε γονείς που αναζητούν εκτάκτως babysitter, επειδή για παράδειγμα αρρώστησε το παιδί τους και δεν θα πάει σχολείο ή λείπουν οι παππούδες. Όποια και αν είναι η ανάγκη μιας οικογένειας για τη φύλαξη των παιδιών τους, έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας, σίγουρα μπορούμε να την καλύψουμε!


Και επειδή οι καλές ομάδες είναι περιζήτητες, από το 2019 οι συνεργασίες μας επεκτάθηκαν στον χώρο του Τουρισμού και  προσφέρουμε υπηρεσίες Hotel Babysitting και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία, με άριστες αξιολογήσεις (www.hotelbabysitting.gr). Είμαστε περήφανοι που η εταιρία μας είναι συνώνυμη του επαγγελματισμού και της άμεσης ανταπόκρισης στα αιτήματα των πελατών των καλύτερων Ξενοδοχείων της Ελλάδας. Επόμενος στόχος μας είναι να αποτελέσουμε την πρώτη ελληνική εταιρία που θα αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση και λειτουργία Kids Clubs σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μεταφέροντας την γνώση και την εμπειρία μας για την υλοποίηση άρτιων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα διασκεδαστικών εμπειριών για παιδιά κάθε ηλικίας, με την υποστήριξη εκλεκτών παιδαγωγών που η ομάδα μας έχει εκπαιδεύσει(www.paramana-kids.com) 

Από το 2019 η Paramana προχώρησε σε συνεργασία με την  Safecare (www.safecare.gr), προσθέτοντας στους τομείς δραστηριοποίησής της και την αναζήτηση προσωπικού για φροντίδα ηλικιωμένων και σπιτιών , ενδεικτικά οικιακοί βοηθοί, γηροκόμοι, καθαριότητα σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, νοσηλευτικό προσωπικό, φροντιστές ηλικιωμένων,  συνοδοί και εκπαιδευτές ΑΜΕΑ, εργοθεραπευτές κ.α. Οι συνεργάτες μας είναι καταρτισμένοι, υπομονετικοί και με συνεχή εκπαίδευση από την εταιρεία μας. Εκτός της αναζήτησης προσωπικού για οικογένειες και σπίτια προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εταιρίες, ξενοδοχειακές μονάδες, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές αποκατάστασης (σε ειδικότητες όπως καμαριέρες, νοσηλευτές, προσωπικό γενικών καθηκόντων κα). Τέλος, προσφέρουμε υπηρεσίες φροντίδας ΑμεΑ και ηλικιωμένων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους από εξειδικευμένο προσωπικό που έχουμε προσεκτικά επιλέξει και συνεργάζονται με την ομάδα μας.

Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε όποια απορία και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τηλεφωνικά. Καλέστε μας λοιπόν στο 2102204202 για την Paramana και στο 2102204184 για την Safecare να γνωριστούμε. 


Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!