ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MELLIFORA ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την πολλά υποσχόμενη εταιρία καλλυντικών και όχι μόνο, Mellifora. Η Mellifora από το Λιτόχωρο Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου, χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της το μέλι και τα παράγωγά του καθώς και βότανα και φυτά της περιοχής. Αποφεύγει τα βιομηχανικά επεξεργασμένα συστατικά και τα χημικά πρόσθετα για να αλλάξει την υφή, το χρώμα ή να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων της γι’ αυτό και έχουν σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξης. Διαθέτει προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος, καθώς και θεραπευτικά προϊόντα όπως κεραλοιφές, έλαια και βάμματα.



Εμείς δοκιμάσαμε για δύο εβδομάδες τα εξής προϊόντα για το πρόσωπο:

Κρέμα προσώπου ημέρας

Κρέμα νύχτας βοτανική

Αντιρυτιδική κρέμα

Serum ματιών με roll on

Όλα τα προϊόντα έχουν υπέροχο, φυσικό άρωμα που θυμίζει μέλι και χαμομήλι. Το χρώμα τους είναι κιτρινωπό. Αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στο δέρμα. Ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή νοιώθουμε το δέρμα πιο σφιχτό και τα προϊόντα να δουλεύουν. Πάμε τώρα να τα δούμε ένα-ένα:



Η κρέμα προσώπου ημέρας η οποία είναι και αντιηλιακή, απλώνεται εύκολα μετά τον καθαρισμό και αμέσως νοιώθουμε την ενυδάτωση που προσφέρει χωρίς όμως να είναι λιπαρή. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και δεν τραβάει καθόλου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η βοτανική κρέμα νύχτας για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, έχει πιο πλούσια υφή από την ημέρας και χρειάζεται να επιμείνουμε περισσότερο για να την απλώσουμε και να απορροφηθεί σωστά. Αφήνει κάποια λιπαρότητα στο δέρμα η οποία δεν ενοχλεί ιδιαίτερα. Το επόμενο πρωινό η επιδερμίδα ξυπνάει φανερά ανανεωμένη, μαλακιά, φρέσκια και ξεκούραστη. 

Η αντιρυτιδική κρέμα με κάναβη μας ενθουσίασε πραγματικά! Την εφαρμόσαμε εναλλάξ με τη βοτανική κρέμα νύχτας. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, ακόμα και στα μάτια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η υφή της είναι μαλακιά και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το δέρμα μέρα με την ημέρα γίνεται πιο σφιχτό, λείο, βαθιά ενυδατωμένο και πολύ λαμπερό.

Το serum ματιών απλώνεται εύκολα χάρη στο roll on και απορροφάται αμέσως χαρίζοντας μια αίσθηση ξεκούρασης κάτω από τα μάτια.  Εμείς το χρησιμοποιήσαμε και σε όλο το πρόσωπο κάτω από την αντιρυτιδική κρέμα. Ο συνδυασμός αποδείχτηκε μοναδικός γιατί η αίσθηση ανάπλασης και σφριγηλότητας ήταν πραγματικά άμεση.



Αναλυτικές πληροφορίες για τα συστατικά και τον τρόπο εφαρμογής των προϊόντων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε τα προϊόντα Mellifora γιατί πραγματοποιούν τις υποσχέσεις τους με ειλικρίνεια και σεβασμό στη φύση και τους ανθρώπους.

Η Mellifora προσφέρει στους αναγνώστες μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της με έκπτωση 15%. Πατήστε εδώ για να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι!


 Γράφει η Χριστίνα Βούλαλη από το Τα παιδάκια μας 

 ***

Πολυταξιδευμένη εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις ξένες γλώσσες και τη διδασκαλία τους, μαμά και blogger. Θέματα που την ενδιαφέρουν; Η θετική διαπαιδαγώγηση, οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Της αρέσει η καλή μουσική, τα ενδιαφέροντα βιβλία και τα όμορφα ταξίδια!



Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!