ΜΠΟΓΚΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ)



Το καλοκαίρι φτάνει με βήμα ταχύ και ανάμεσα σε όλους εμάς που είμαστε έτοιμοι για διακοπές,  βρίσκεται και ο σκανδαλιάρης Μπόγκι, που τόσο έχουμε αγαπήσει μέσα από τις προηγούμενες περιπέτειές του.

Κι αν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο Μπόγκι, να σας τον συστήσουμε. Είναι ένα σκυλάκι ράτσας Παγκ που όπου χώνει την ουρά του, φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο Μπόγκι λοιπόν, αυτή τη φορά μεταμορφώνεται σε Τουρίστα και μέσα από τις  σελίδες του νέου ξεκαρδιστικού βιβλίου “Μπόγκι ο Τουρίστας” του Aaron Blabey σε μετάφραση του Αρσέν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, θα ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς με το δικό του μοναδικό  τρόπο. 



Με έμμετρο λόγο που κάνει την ανάγνωση ιδιαίτερα  διασκεδαστική και με χαριτωμένη εικονογράφηση, εύκολη ακόμη και για τις πιο μικρές ηλικίες, μέσα από τις περιπέτειες και τις σκανδαλιές του Μπόγκι θα γυρίσουμε σε πολλά μέρη της γης. Την καταστροφή θα φέρει σε Κίνα, Αίγυπτο, Ανταρκτική, Βραζιλία, Αφρική και πολλά πολλά ακόμη σημεία. Ένας όμορφος τρόπος για να μάθουν τα παιδάκια μας τις διάφορες χώρες, πόλεις και αξιοθέατα της γης και εντέλει, να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως πρέπει να μάθουμε να βάζουμε τελεία στις σκανταλιές γιατί διαφορετικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τιμωρηθούμε.

Διαβάστε λοιπόν τις νέες περιπέτειες του ταξιδιάρη Μπόγκι μαζί με τα παιδάκια σας και ταξιδέψτε μαζί του μέσα από τις χρωματιστές σελίδες αυτού του ολοκαίνουριου βιβλίου.



Γράφει η Ανναστέλλα Λαζάρου από το Decofairy


Η Ανναστέλλα Λαζάρου είναι interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!



Δείτε περισσότερες προτάσεις μας σε βιβλία εδώ!


Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram, & Twitter για να μη χάνετε κανένα post!