"24h FACE & EYES SERUM DRY OIL" ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ "TIMALFES"

 



TimalfesΤο όνομα της σειράς φυσικών καλλυντικών Timalfes είναι εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη «τιμαλφές», δηλαδή πολύτιμο.

«Πολύτιμο», όπως η φύση και η μέλισσα, «βαρύτιμο» όπως η υγεία μας, δηλώνει η δημιουργός τους, η κα Λιάνα Τσορμπατζίδου, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η ίδια τα εμπνεύστηκε μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού. Επιθυμούσε να δημιουργήσει μια σειρά περιποίησης με αγνά υλικά που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό με περιττά επιβλαβή χημικά.

Οι πρώτες κρέμες γεννήθηκαν μέσα  στη διαδρομή της προσωπικής της ίασης. Το 2017 η κα Τσορμπατζίδου αποφάσισε να παρουσιάσει την πρώτη της σειρά προϊόντων Timalfes στην αγορά, διατηρώντας τις ίδιες συνταγές και πιστή στον αρχικό σκοπό και όραμά της: να παράγει προϊόντα φυσικά, με εξαιρετικές πρώτες ύλες, χωρίς επικίνδυνα χημικά, με σεβασμό στην φύση και το ευ ζην.

Η οικογένεια διαμένει κοντά στην φύση και, εκτός από το εργαστήριο φυσικών καλλυντικών, διατηρεί και βιολογικό μελισσοκομείο.


Όπως τονίζει η δημιουργός της σειράς:

"Η φύση μας δίνει τα δώρα της. Στην Timalfes φροντίζουμε να τα αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας. Ειδικά όταν πρόκειται για την προσωπική μας περιποίηση".

Λιάνα Τσορμπατζίδου, κοσμετολόγος





Δοκίμασα και σας παρουσιάζω το 24h Face & Eyes Serum Dry Oil :

Το προϊόν έχει αποσπάσει βραβείο Bronze Medal  από τα Free From Skincare Awards το 2021.

Πρόκειται για ένα premium προϊόν για την περιποίηση του προσώπου, με velvet υφή.

Η δράση του στοχεύει κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης, της γήρανσης από την blue light ακτινοβολία και του οξειδωτικού στρες. Περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια προερχόμενα από τη φύση και τη θάλασσα. Μελέτες επιβεβαιώνουν την αντιγηραντική, αντιοξειδωτική, anti-pollution, αντιβακτηριδιακή  και ενυδατική δράση του.

 

 

 

«Όλη η δύναμη της φύσης συγκεντρωμένη σε μία σταγόνα ενός και μοναδικού προϊόντος».

 

Πράγματι, το 24h Face & Eyes Serum Dry Oil πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Από την πρώτη κιόλας χρήση ένιωσα την βαθιά ενυδάτωση που χαρίζει, ενώ μετά από συστηματική χρήση λίγων ημερών μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών παραμένει ακόμα πιο απαλή και λεία. Καθώς αναγκαστικά εκτίθεμαι στην ακτινοβολία  blue light λόγω της χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για την εργασία μου, η περιποίηση με ένα τέτοιο προϊόν είναι πλέον αναγκαία για εμένα. Επιπλέον, καθώς την χρησιμοποιώ το βράδυ, αντί άλλης κρέμας προσώπου και ματιών, μπορώ να πω ότι ξυπνώ και νιώθω το πρόσωπό μου πλήρως ενυδατωμένο και «ενδυναμωμένο», γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι αναζωογονητικές δυνάμεις του οργανισμού και γίνεται αναδόμηση των κυττάρων.




Εκτός από το 24h Face & Eyes Serum Dry Oil χρησιμοποιώ πλέον συστηματικά και την αντιγηραντική κρέμα ημέρας και την μάσκα αποτοξίνωσης και βαθύ καθαρισμού. Όλα αυτά υπό την προσωπική επίβλεψη της κας Λιάνας Τσορμπατζίδου, η οποία είναι πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε απορία μου και να μου δώσει τις πληροφορίες που χρειάζομαι σχετικά με την χρήση των προϊόντων και τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής mου επιδερμίδας. (Ας σημειώσω ότι έχω ευαίσθητο δέρμα και πολύ έντονη αλλεργία στα μάτια, αλλά τα προϊόντα Timalfes δεν μου έχουν δημιουργήσει καμία αντίδραση).

 

Μπορείτε να βρείτε το 24h Face & Eyes Serum Dry Oil και όλα τα φυσικά καλλυντικά στην ιστοσελίδα της Timalfes.

 www.timalfes.com


 

Γράφει η Αλεξάνδρα Χοροζίδου

Σπούδασα Φυσικοθεραπεία στο ΑΤΕΙΘ αλλά γρήγορα με κέρδισε η οικογένεια και η ανατροφή των παιδιών. Με ενδιαφέρει ό,τι αφορά την διαπαιδαγώγηση και την υγεία των παιδιών, την οικογενειακή ζωή, η συγγραφή και η δημιουργική γραφή, η Ιστορία και η λογοτεχνία, το blogging και η αρθρογραφία. Λόγω ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Ιστορία και την παράδοση της χώρας μας, ακολούθησα πρόσφατα σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ. 

Έχω εκδώσει ένα βιβλίο που αναφέρεται σε μια εγκυμοσύνη μου,  ένα ιστορικό μυθιστόρημα για εφήβους ("Στις φλόγες του Αη Λια") και ετοιμάζω την έκδοση άλλων βιβλίων (διηγημάτων και παραμυθιών). 

Εκπαιδεύομαι στο Personal Coaching μέσω του ICF.

Θα με βρείτε στο ιστολόγίο μου https://momyof6.wordpress.com/ καθώς και στις σελίδες μου

στο FB  https://www.facebook.com/momyof9

και στο Instagram https://www.instagram.com/alexandra_chorozidou