ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ DESENIO

 Άνοιξη! Καιρός για ανανέωση! Μετά από τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε, γεμάτο αβεβαιότητα και μαυρίλα, χρειαζόμαστε κάτι να μας αλλάξει τη διάθεση! Και τι καλύτερο από το να αλλάξουμε τον χώρο μας, το σπίτι μας, το καταφύγιο μας.



Η εταιρεία Desenio έρχεται από τη Σουηδία και υπόσχεται να μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε τον χώρο μας ξεκινώντας από τους τοίχους μας.

Διαθέτει υψηλής ποιότητας πόστερ και αφίσες σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα στυλ και γούστα. Επίσης διαθέτει ποικιλία κορνιζών που τα πλαισιώνουν ιδανικά.



Η διαδικασία είναι πολύ απλή: μπαίνουμε στο eshop και διαλέγουμε τα σχέδια που μας ενδιαφέρουν στη διάσταση που θέλουμε. Εκεί βρίσκουμε έργα διάσημων ζωγράφων, αφηρημένη τέχνη, παιδικά πόστερ, quotes, χάρτες, πόστερ για τους μουσικόφιλους, τους ζωόφιλους, τους λάτρεις της μόδας, του διαστήματος, του αθλητισμού και πολλούς ακόμα!

 

Αφού επιλέξουμε τα σχέδια που ταιριάζουν στον χώρο μας, περνάμε στις κορνίζες που ολοκληρώνουν τη σύνθεση. Κι εδώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και μεγεθών. 
Οι επιλογές μας έρχονται στον χώρο μας σε μερικές ημέρες, τα πόστερ προσεκτικά πακεταρισμένα σε έναν κύλινδρο και οι κορνίζες σε άψογη κατάσταση! 
Εμείς επιλέξαμε τους εξής κωδικούς: 

Για το τζάκι μας:

Για το έπιπλο δίπλα απο τον καναπέ:

Επίσης χρησιμοποιήσαμε τις εξής κορνίζες:



Ανανεώστε κι εσείς τον χώρο σας στις καλύτερες τιμές!

Ο κωδικός FAMILIVES χαρίζει +10% στις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις* στο Desenio.gr από τις 8 έως τις 11 Απριλίου.

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα εξατομικευμένα poster   


Γράφει η Χριστίνα Βούλαλη από το Τα παιδάκια μας 

Φωτογραφίες και styling: Μαρία Χατζίκου

________________________________________________________________________________


Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!