Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ)

 


Μέσα από το σημερινό βιβλίο, θα ταξιδέψουμε κι εμείς στις πολιτείες των χρωμάτων, παρέα με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας, τον Λάκη Κουνελάκη.


Συγκεκριμένα,  "Ο Λάκης ο Κουνελάκης ταξιδεύει στις χρωματοπολιτείες" της Σοφίας Κοκκινέλη από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, είναι ένα βιβλίο που θα βάλει τα νηπιάκια μας στον κόσμο των χρωμάτων. Μέσα από τις όμορφες εικόνες της Νανάς Παπαδοπούλου, τα χρώματα διαχωρίζονται και ξανασυνδέονται, με τέτοιο τρόπο που η ανάλυσή τους, γίνεται κατανοητή και από τις μικρότερες ηλικίες.




Παράλληλα,  ο Λάκης Κουνελάκης, περνάει με όμορφο τρόπο  το μήνυμα της ευχαρίστησης να βρίσκεται κάνεις στο νηπιαγωγείο. Αυτά που μαθαίνει εκεί, οι καινούριοι φίλοι,  τα παιχνίδια,  τα τραγούδια και οι ζωγραφιές,  είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ανυπομονεί κάθε πρωί να γυρίσει στο νηπιαγωγείο.



 Αυτό το χρωματιστό σχολείο που τον κάνει να ονειρεύεται πολιτείες χρωματιστές. Πολιτείες όπου τα χρώματα έχουν μαλώσει μεταξύ τους κι έχουν χωριστεί. Τι θα σκαρφιστεί όμως το χαρωπό λευκό κουνελάκι για να τα συμφιλιώσει και να επιστρέψει η μαγεία τους; Θα το ανακαλύψετε διαβάζοντας κι εσείς την ιστορία.




Και σαν μπόνους,  θα βρείτε μια ξεχωριστή συνταγή λαχταριστής  καροτόσουπας μαζί με ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.... ή για να ακριβολογούμε, το παιχνίδι των κρυμμένων καρότων.

Καλή σας απόλαυση!


Γράφει η Ανναστέλλα Λαζάρου από το Decofairy


Η Ανναστέλλα Λαζάρου είναι interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!



Δείτε περισσότερες προτάσεις μας σε βιβλία εδώ!


Και μην ξεχνάτε:

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram, & Twitter για να μη χάνετε κανένα post!