ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ)

 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το εξαιρετικό βιβλίο: Η Πηνελόπη Σουκαι το μεγάλο κυνήγι του θησαυρού των εκδόσεων Πατάκη




Διαβάζοντας την ιστορία της Πηνελόπης και το μεγάλο κυνήγι του θησαυρού ο αναγνώστης παίζει, λύνει γρίφους και σταυρόλεξα, ενισχύει και αναπτύσσει την παρατηρητικότητα, τη συγκέντρωση και τη μνήμη του, κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς αλλά, κυρίως, διασκεδάζει.




Η Πηνελόπη θέλει να ανακαλύψει την έκπληξη που της έχει ετοιμάσει ο θείος της, Οδυσσέας Σεράνο, για τα γενέθλια της αλλά χρειάζεται την βοήθεια του αναγνώστη για να ξεφύγει από τα παράξενα πουλιά, τα πάφιν, που επιθυμούν να φτάσουν πρώτα. Ο αναγνώστης πρέπει να βρει τα στοιχεία και να λύσει γρίφους για να καταφέρει η Πηνελόπη να φτάσει στο πάρτυ-έκπληξη.



Το ευφάνταστο και διαδραστικό βιβλίο του Μ. Κιρνευ με τη πλούσια εικονογράφηση και τις έξυπνες δραστηριότητες απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.


Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!



Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!