ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΑΤΑΚΗ)

 


Ένα ταξίδι στο μαγικό βασίλειο των ξωτικών Ούζι Τόλκι, θα πάμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου “Οι βοηθοί του Άι-Βασίλη” της Ιωάννας Ντακόλια, που επανακυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη




Κι αν δεν γνωρίζετε ήδη τα ξωτικά Ούζι Τόλκι, πρέπει να σας πούμε, ότι είναι από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες ! Η φαντασία τους αστείρευτη, δεν έχαναν ευκαιρία για ιστορίες. Κάποτε όμως, η έμπνευση και η εμπειρία στέρεψε και οι ιστορίες έπαψαν να είναι ενδιαφέρουσες. 





Ο Σοφός Ούζι όμως, (πάντα δεν υπάρχει ένας σοφός σε κάθε φυλή άλλωστε; ) πρότεινε μία επίσκεψη στον Άγιο των παιδιών. Στον Άγιο Βασίλη λοιπόν, θα έψαχναν να βρουν τις νέες τους ιστορίες, εκείνον που είχε δει πολλά ως τώρα. Τη συνέχεια δεν θα σας την πούμε, θα σας μαρτυρήσουμε μόνο, πως κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία του Άι-Βασίλη με τα ξωτικά, που κάθε χρόνο τον βοηθούν να τα προλαβαίνει όλα και να μην μένει κανένα παιδί χωρίς δώρο.


Πρόκειται πραγματικά για ένα μαγικό βιβλίο που δίνει τη δική του πινελιά στη μαγεία των γιορτών και αξίζει να το διαβάσετε στα παιδάκια σας, ειδικά κάτω από το στολισμένο δέντρο!
Η εξαιρετική εικονογράφηση της Έφης Λαδά, θα σας θυμίσει κλασσικό παραμύθι, χάρη στη διαχρονικότητα των μορφών που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο.


Προτείνεται για ηλικίες 4+ και σίγουρα θα το χαρούν μικροί και μεγάλοι.


Γράφει η Ανναστέλλα Λαζάρου από το Decofairy

 _________________________________________________________________________________

Η Ανναστέλλα Λαζάρου είναι interior designer, blogger, σύζυγος, μαμά 2 κοριτσιών που της κλέβουν τα μυαλά και τα ανταλλάσσουν με έμπνευση, δημιουργός των πρώτων ελληνικών χειροποίητων παιδικών σκηνών και λάτρης της φωτογραφίας και των ταξιδιών!



Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter για να μη χάνετε κανένα post!