ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ ΕΝΤΓΚΑΡΝΤ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ)

 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί που δεν τρελαίνεται για τούρτες και που δεν θεωρεί αξιαγάπητους τους μονόκερους. Ανακαλύψαμε στις εκδόσεις Υδροπλάνο ένα παιδικό βιβλίο που αναφέρεται σε μια τουρτόπολη με υπέροχους ανθρώπους και έναν αξιαγάπητο ξεχωριστό μονόκερο, τον Έντγκαρ.Η συγγραφέας- εικονογράφος του βιβλίου, Μ. Βασιλοπούλου, δημιούργησε μια πόλη από τούρτες με ανθρώπους που ζουν αρμονικά με έναν αγαπητό μονόκερο. Κάθε Κυριακή όλοι οι κάτοικοι της Τουρτόπολης δημιουργούν υπέροχες τούρτες και πάντα η καλύτερη είναι του Έντγκαρ.
Ένας κάτοικος τη διπλανής πόλης που θέλει να διώξει τον Έντγκαρ καταστρώνει πονηρά σχέδια…. Άραγε, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια; Θα καταφέρει ο Έντγκαρ να παραμείνει στην Τουρτόπολη;Η εικονογράφηση είναι σε χρώματα παστέλ δένοντας έτσι αρμονικά την ιστορία με την εικόνα.


Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!