ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: START UPS (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)

 

Είστε επίδοξος νέος επιχειρηματίας; Έχετε μια ιδέα αλλά διστάζετε να προχωρήσετε; Θέλετε να μάθετε πως η ιδέα σας μπορεί να γίνει επιχείρηση και να κατακτήσετε την αγορά (ακόμα και στο ίντερνετ); Θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας του νέου σας επαγγελματικού εγχειρήματος;




Οι συγγραφείς του βιβλίου Start Ups, Β. Παπακωνσταντίνου και Δ. Μαρκοπούλου, ετοίμασαν ένα σύντομο αλλά περιεκτικό οδηγό για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας μέσα στη σύγχρονη ελληνική επιχειρηματική αγορά.

Γραμμένο σε απλή γλώσσα από νομικούς με πολυετή πείρα, το βιβλίο απευθύνεται σε αναγνώστες με λίγη ή καθόλου γνώση στα επιχειρηματικά πράγματα.

Από τη σύλληψη της ιδέας ως τη κατάκτηση του 1ου πελάτη το βιβλίο σας παρέχει γνώσεις πώς να στήσετε τα επιχειρηματικά σας βήματα.




Το βιβλίο Start Ups κυκλοφορεί από εκδόσεις Σταμούλη.


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!