ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ)

 

Όταν διάβασα στα προσεχώς ότι οι εκδόσεις Μίνωας θα κυκλοφορούσαν βιβλίο για το Μίμη Πλέσσα γραμμένο από τη Λουκίλα Καρρέρ, το σημείωσα αμέσως στην ατζέντα μου για να το αποκτήσω οπωσδήποτε.




Και πως, όχι;  Αφού πρόκειται για βιώματα και σκέψεις ενός δημιουργού που τα έργα του έχουν αγαπηθεί από πέντε γενιές. Οι μελωδίες του ταξίδεψαν και ταξιδεύουν σε εμάς μέσω της δισκογραφίας, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, των συναυλιών, των μουσικών χώρων, των κέντρων διασκεδάσεων. Οι μελωδίες του άγγιξαν και συνεχίζουν να αγγίζουν τη ψυχή όλων των Ελλήνων (και ξένων) ανεξαρτήτως γενιάς και ηλικίας.

Και Ποιος το ξέρει Ποιος θα μπορούσε να αποτυπώσει σε χαρτί όλα αυτά τα βιώματα καλύτερα από τη σύντροφό του, τη γυναίκα του που είναι στο πλάι του κοντά τρεισήμισι δεκαετίες;




Μέσα στις σελίδες της πολυτελής έκδοσης θα διαβάσετε για τα παιδικά χρόνια, τις σπουδές, την οικογένεια, τα χρόνια της στέρησης, τις συναντήσεις-συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες,  τη καταξίωση, για όλα αυτά τα 70 χρόνια δημιουργίας. Το βιβλίο περιέχει και φωτογραφικό υλικό.

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε!!


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!