ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

 

Περιοδικά μόδας, τηλεοπτικές εκπομπές, internet….. Έχεις μπερδευτεί ανάμεσα στα νέα trends της μόδας και δεν μπορείς να βρεις το στυλ σου;




Υπάρχουν τρόποι να ανακαλύψεις το στυλ που σου ταιριάζει και να μείνεις πιστή σε αυτό.

Βασίσου στην προσωπικότητά σου. Είσαι αθλητικός τύπος; Είσαι ρομαντικός τύπος; Σου αρέσουν τα απλά ή προτιμάς  τα εκκεντρικά πράγματα; Μπορείς να υποστηρίξεις ένα στυλ, μόνο όταν ταιριάζει στην προσωπικότητά σου.

Δώσε σημασία στον σωματότυπό σου, ανακάλυψε τα δυνατά σου σημεία για να τα απογειώσεις. Ο καθρέφτης σου και μια καλή φίλη ή ένας ειδικός θα σε βοηθήσουν για να μάθεις ποια ρούχα σε κολακεύουν.



Επίλεξε τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Χρώματα που δένουν στο τόνο δέρματος σου και ανεβάζουν τη διάθεση σου.

«Καθάρισε» τη ντουλάπα σου. Απαλλάξου από τα ρούχα που δεν φοράς. Ρούχα που δεν έχουν το σωστό μέγεθος, το χρώμα που σου ταιριάζει, που δεν σου είναι άνετα, κ.α.

Φτιάξε ένα αρχείο στο κινητό σου, τον υπολογιστή σου, στο pinterest με τα ντυσίματα που σου αρέσουν. Θα έχεις από κάπου να ξεκινήσεις αλλά και να παίρνεις ιδέες.

Επένδυσε σε κομμάτια που, όχι μόνο, σου ταιριάζουν αλλά θα φορεθούν πολλές φορές.




Βάλε τη δική σου υπογραφή, κάτι που θα σε χαρακτηρίζει όπως ένα χρώμα, ένα αξεσουάρ, μια μυρωδιά. Ένα statement κόσμημα, ένα στυλ τσάντας, τα γυαλιά ηλίου, το δικό σου άρωμα…..


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!