ΒΙΒΙΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

 Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο για τα μικρά σας τερατάκια... 

Το βιβλίο αυτό λέγεται: Το τερατάκι των Χριστουγέννων των Εκδόσεων Ψυχογιός και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 0+



Ο συγγραφέας Τζαιλς Αντρε ανακάλυψε το πιο ενθουσιώδες και καλοσυνάτο τερατάκι που επιθυμεί να γίνει βοηθός του Αι Βασίλη και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσφέρουν την ευκαιρία να το γνωρίσουμε.

Ο Αι Βασίλης αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά του και χρειάζεται κάποιον για να τον αντικαταστήσει. Η αγγελία που βάζει για βοηθό, φτάνει στα χέρια ενός μικρού τέρατος. Μπορεί, όμως, ένα τερατάκι να γίνει αντάξιος βοηθός των Χριστουγέννων; Μπορούν οι άνθρωποι να δουν πίσω από την εμφάνιση την καλοσύνη που έχει το τερατάκι των Χριστουγέννων; Τα παιδιά, σίγουρα, μπορούν….




Μια τρυφερή ιστορία για να διδάξει στα παιδιά από 3+ ετών ότι η εικόνα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο ούτε στο να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας αλλά ούτε και στο  πως να κοιτάξουμε στη ψυχή του άλλου.



Ένα παιδικό βιβλίο με πλούσια και γεμάτη χρώματα εικονογράφηση που σας προτείνουμε να μπει στη συλλογή με τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα βιβλία.

Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!



Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter  για να μη χάνετε κανένα post!