ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Μπορεί ο χειμώνας που αφήσαμε πίσω να ήταν δύσκολος, το καλοκαίρι όμως ξεκινά και μας υπόσχεται όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας και πάλι! Είστε έτοιμοι να διατηρήσετε για πάντα ζωντανές τις φετινές σας καλοκαιρινές αναμνήσεις;

 


Βάφουμε θαλασσόξυλα

Μην υποτιμάτε τα θαλασσόξυλα που τυχόν ανακαλύψετε κατά τις βόλτες σας στην ακροθαλασσιά! Μπορείτε να τα βάψετε και να αποτελέσουν υπέροχα διακοσμητικά, τοποθετημένα μέσα σε ένα γυάλινο βάζο! Η ελεύθερη ζωγραφική σε ξύλο αποτελεί, επίσης, υπέροχη δημιουργική απασχόληση για παιδιά κάθε ηλικίας!



 

Μολυβοθήκη από κοχύλια

Μπορούν τα κοχύλια που θα συλλέξετε να σας συντροφεύσουν όλο το χειμώνα; Φυσικά και μπορούν, αρκεί να τα συνδυάσετε με τις σχολικές δραστηριότητες των παιδιών! Βάψτε τα με ακρυλικά χρώματα ή αφήστε τα στο φυσικό τους χρώμα. Έπειτα κολλήστε τα με σιλικόνη πάνω σε μια απλή μολυβοθήκη, σε ένα άδειο μεταλλικό ή πλαστικό κουτί και στολίστε το γραφείο σας με ένα πρακτικό καλοκαιρινό αναμνηστικό!

 



Καμβάδες με βότσαλα, θαλασσόξυλα και κοχύλια

Όλοι σας οι καλοκαιρινοί θησαυροί μπορούν να συνδυαστούν σε ένα έργο τέχνης που θα διακοσμεί τον τοίχο του δωματίου σας! Οι πετρούλες γίνονται χαριτωμένα ψαράκια ή επικίνδυνοι καρχαρίες. Η άμμος, τα κοχύλια και τα ξυλαράκια θα μεταμορφώσουν τον καμβά σε εντυπωσιακό θαλάσσιο βυθό!

 

Καλές δημιουργίες!

 

Πηγές

https://koritsimalama.blogspot.com/2019/07/diy-kalokairinoi-kamvades-me-votsala.html

https://koritsimalama.blogspot.com/2019/08/diy-anamnistika-diakopwn.html

 

Γράφει η Ευτέρπη Μυτιληναίου από το Κορίτσι Μάλαμα

 _________________________________________________________________________________________________

Η Ευτέρπη Μυτιληναίου είναι νηπιαγωγός, χαζοσύζυγος και χαζομαμά τριών ζουζουνιών, blogger, αγαπά την οργάνωση, την παραγωγικότητα, την οικονομία και κάθε πρακτικό DIY. Της αρέσει να δουλεύει με τα παιδιά και να τα βλέπει να εξελίσσονται!





Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitterγια να μη χάνετε κανένα post!