ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΕΙΜΑΙ ΖΕΝ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΑΤΑΚΗ).

Το "Είμαι Ζεν"με μια υπέροχη εικονογράφηση της Elsa Fouquier πρώτοεκδόθηκε στα γαλλικά το 2018 και στα ελληνικά το 2019 από τις Εκδόσεις Πατάκη με μετάφραση του Φίλιππου Μανδηλαρά.




Τι είναι η “Ανατολή του ήλιου”, πόσο “Γαλήνιο είναι ένα δάσος”, πόσο μυστηριώδες τα “Βουνά του Θιβέτ” και τι βρίσκεται “Κάτω από το νερό”; Κάνει κάποιος τον βάτραχο “Γύρω από τη λιμνούλα” ή μήπως να κλείσεις τα μάτια σου κάτω από τ’ αστέρια και να νιώσεις τη φύση γύρω σου μια “Νύχτα καλοκαιρινή”; Μέσα από 6 μουσικά κομμάτια με διαφορετικές διαθέσεις το καθένα αυτό το χαριτωμένο μικρό βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο είναι  κατάλληλο για παιδιά από 18μηνών. Μαζί με τον γονιό του το παιδί διαβάζοντας το “Είμαι ΖΕΝ” θα αναπτύξει το ευ ζην από πολύ μικρό. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βρεθείτε νοητά σε μέρη μακρινά και μαγικά ....απόλυτα ονειρικά! Αφήστε στο μικρό παιδάκι σας να πατήσει κάθε φορά το κουμπί που βρίσκεται σε κάθε σελίδα και θα ακούσετε απαλές μελωδίες που τις συνοδεύουν....μέσα από τις οποίες σίγουρα θα βρει και την αγαπημένη του! 




Το “Είμαι ΖΕΝ” έγινε ένα από τα αγαπημένα βιβλιαράκια του μικρού μου γιου για μεγάλο διάστημα μιας και μόνος του το έπαιρνε πριν τον ύπνο του και ακούγοντας τους ήχους και τις μελωδίες χαλάρωνε και προετοιμαζόταν για όνειρα γλυκά!





Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

 ________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!