4+1 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ PARTY ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Έρχεται κάποια στιγμή όπου το παιδί σας είναι πια αρκετά μεγάλο για να του οργανώσετε ένα πάρτι με πριγκίπισσες ή δεινόσαυρους! Το ερώτημα είναι, τι θα μπορούσε να απολαύσει με τους φίλους του, ενώ παράλληλα να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα του; Επιλέξτε ανάμεσα στις 5 πρωτότυπες ιδέες που σας προτείνουμε και θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς όσο και το τιμώμενο πρόσωπο!

Camping Party
Μετατρέψτε τα γενέθλια του παιδιού σας σε μια αξέχαστη περιπέτεια! Οργανώστε βραδιά camping στην αυλή σας, με μαξιλάρια, υπνόσακους και μια ψεύτικη (ή αληθινή) φωτιά! Μπορείτε, ακόμη, να ψήσετε μαρσμάλοους και να αφηγηθείτε τρομακτικές ιστορίες!

Μερικές ιδέες:









Party κατασκόπων
Μήπως ο γιος σας έχει τρέλα με τα κατασκοπευτικά βιβλία και ταινίες; Εδώ μπορείτε να οργανώσετε το πιο απίθανο party! Μυστικές και επικίνδυνες αποστολές, κατασκοπευτικός εξοπλισμός, ταυτότητες πρακτόρων, αυτό το top secret party θα μαθευτεί παντού!

Μερικές ιδέες:











Party ραπτικής
Η μικρή δεσποινίς αγαπά το ράψιμο και τις δημιουργίες με ύφασμα; Σχεδιάστε ένα αξέχαστο party γεμάτο δραστηριότητες για την επίδοξη μοδιστούλα και τις φίλες της!

Μερικές ιδέες:











Βιβλιο-party
Ένα πραγματικά ξεχωριστό θεματικό party που θα συνεπάρει κάθε βιβλιόφιλο! Μπορείτε επιπλέον να οργανώσετε ανταλλαγή βιβλίων ή να εστιάσετε το θέμα σας σε ένα συγκεκριμένο, αγαπημένο βιβλίο! Το βιβλιο-Party μπορεί να προσαρμοστεί και ως θέμα για γενέθλια μικρότερων σε ηλικία παιδιών. Τα βιβλία είναι για όλους!

Μερικές ιδέες:











Slime Party
Τα slime αρέσουν ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα παιδιά! Στο party οι καλεσμένοι μπορούν να φτιάξουν το δικό τους slime ή να τους ετοιμάσετε ένα DIY πακετάκι σαν ευχαριστήριο δωράκι, για να το ετοιμάσουν σπίτι! Όπως και να 'χει, το slime party δεν μπορεί παρά να είναι πολύχρωμο και ενδιαφέρον!

Μερικές ιδέες:







via


Γράφει η Ευτέρπη Μυτιληναίου από το Κορίτσι Μάλαμα

 _________________________________________________________________________________________________

Η Ευτέρπη Μυτιληναίου είναι νηπιαγωγός, χαζοσύζυγος και χαζομαμά τριών ζουζουνιών, blogger, αγαπά την οργάνωση, την παραγωγικότητα, την οικονομία και κάθε πρακτικό DIY. Της αρέσει να δουλεύει με τα παιδιά και να τα βλέπει να εξελίσσονται!





Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitterγια να μη χάνετε κανένα post!