ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ MOM-BLOGGERS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Μία μη-blogger σε κοπή πίτας mombloggers ; ...κάτι σαν το “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” ένα πράγμα!





Και σωστά θα σκεφτείς...και εσύ κοπελιά που κολλάς;...Σε παρακαλώ! Αν δεν κολλάω εγώ που εκπροσωπώ 20+ bloggers τότε ποιος; Γιατί αν δεν το γνωρίζεις το Familives αποτελείται από την συντακτική και τους αρθρογράφους που ξεπερνούν τα 20 μέλη απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό βεβαίως βεβαίως. Έτσι λοιπόν με την ιδιότητα της υπεύθυνης επικοινωνίας του Familives https://www.familives.gr/ δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Σωτηρίας https://www.mamasou.gr/ και της Ειρήνης https://www.mamadoistories.gr/, που τις λάτρεψα λίγο παραπάνω μετά από αυτό το event!






Η διοργάνωση ξεκίνησε νωρίς και τα κορίτσια μαζί με την βοήθεια πολλών εκ των προσκεκλημένων έφεραν εις πέρας μια διοργάνωση που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι event planners.

Ένα πάρτι μου είπε η Ειρήνη , ένα πάρτι θέλουμε να είναι η βραδιά αυτή που θα διασκεδάσουμε και θα ξεχαστούμε από τα καθημερινά μας προβλήματα,να μιλήσουμε, να γελάσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα βρε αδερφέ όσοι δε γνωριζόμαστε! Πάρτι; εεεε στο “A Liar Man” φυσικά βρε κορίτσια!https://www.facebook.com/aliarmanathens/ Ένας χώρος που αγαπώ για πολλούς λόγους και έχω επιλέξει να κάνω ουκ ολίγες φορές τα δικά μου event! 




 

Η μέρα έφτασε λοιπόν και όλες ανυπομονούσαμε για την βραδιά μας,ναι την δική μας βραδιά, που μιλούσαμε μέρες και ώρες για αυτή στο chat! Ααααα αν δεν ξέρεις από μαμαδομπλόγκερς χάνεις!!! Μια κατηγορία από μόνες τους! Μια κατηγορία που αγάπησα με τον καιρό και σέβομαι και θαυμάζω ιδιαιτέρως! Μαμαδο-μπλόγκερς ...δύο κατηγορίες σε μια, τελικά, ρε φίλε! Ανυπέρβλητες , ακούραστες, δημιουργικές, γυναίκες όμορφες και μάνες μοναδικές ...που δεν σταματούν ποτέ να διαβάζουν, να ενημερώνονται και να είναι μέσα σε όλα και φυσικά να γράφουν για όλα αυτά στα blog τους. 







Ώρα 8:00μμ και φτάνω στο “A Liar Man”, παρέα με την γειτόνισσα Μαρία https://mariaslittlemen.gr/ ...ήδη είχαν καταφθάσει οι πρώτες προσκεκλημένες! Ο χώρος μαγευτικός, όπως πάντα, αλλά με μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα χάρη στο https://www.bee-party.com/ που το γέμισε με όμορφα μπαλόνια! 31 mombloggers τελικά μαζευτήκαμε ( μας τσάκισε η γρίπη)!




Άπειρο κους κους με παρέες να εναλλάσσονται ώστε να προλάβουμε να γνωριστούμε όσες ήδη δεν γνωριζόμασταν και αγκαλιές και φιλιά και ανταλλαγή των profile μας και των blog μας και αναμνήσεις οι παλιές και νέες φιλίες οι καινούργιες ....και χαμόγελα ...ναι πολλά και μεγάλα, αληθινά χαμόγελα που αυτό μου έμεινε από την βραδιά μας ...γι’ αυτό τις αγαπώ ρε φίλε ...γιατί χαμογελάνε στα καλά αλλά και στα δύσκολα! Και ξεχνιόμασταν σε όμορφες ιστορίες και κουβέντες και ευτυχώς μας έσωσε η Σοφία https://kontoukastudio.gr/ , ένα φωτεινό πλάσμα που με τον φωτογραφικό της φακό αποθανάτισε τις μοναδικές στιγμές της βραδιάς και έτσι, Thanks God, έχουμε υλικό να παρουσιάσουμε αλλά και να θυμόμαστε! 





Και ήρθε η στιγμή της κοπής της πίτας ....ναι που όλες περιμέναμε πως και πως μιας και το φλουρί έκρυβε ένα ταξίδι στο Καρπενήσι- χορηγία του https://www.ekdromi.gr/ και https://www.avarishotel.gr/ μαζί με παραδοσιακό γεύμα στο https://paradisoskarpenisi.gr/ ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 







Χωρίς υπερβολή η βασιλόπιτα καταβροχθίστηκε από όλες μας μιας και ήταν η καλύτερη βασιλόπιτα έβερ που έχω δοκιμάσει ...https://www.zuccherino.gr/ !








Όχι το φλουρί δεν το κατάπιαμε ...αν και όλες αυτό πιστέψαμε ...αλλά μετά από κλήρωση βρέθηκε στο τελευταίο κομμάτι που κέρδισε η Αλεξάνδρα ...ένα χαμόγελο ολόκληρη....επάξια και το όνομα του blog της https://thesmileymom.com/ ! Όλες χαρούμενες και χαμογελαστές όμως μιας και οι καταπληκτικές διοργανώτριες μας δεν άφησαν καμία να φύγει παραπονεμένη και έτσι όλες πήραμε όχι ένα αλλά δυο δώρα! Εγώ κέρδισα ένα υπέροχο μείγμα από οργανικό τσάι και χυμό υπερ-φρούτων https://www.facebook.com/LittleMiraclesGreece/ καθώς και ένα καλάθι με ελληνικά ποιοτικά προϊόντα από https://www.agrolicious.gr/!

Τι έχω να θυμάμαι λοιπόν από το #ToKopiTiPitaEvent2020; ότι και οι 30 ήταν υπέροχες.....! Βρε λες τελικά να ξεκινήσω και το προσωπικό μου blog; …ααα...μπα....θα παραμείνω μια ταπεινή πλην τίμια υπεύθυνη επικοινωνίας και θα σας θαυμάζω όλες!




Σας ευχαριστώ για την μαγική βραδιά!

Και του χρόνου με υγεία!




Υπεύθυνη επικοινωνίας Familives https://www.familives.gr/,

Χαντζίκου Μαρία.

Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!






ΧΟΡΗΓΟΊ:

https://www.ekdromi.gr/
https://www.avarishotel.gr/
https://www.zuccherino.gr/









ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ:

https://www.facebook.com/aliarmanathens

https://www.bee-party.com/

https://kontoukastudio.gr/





ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ:

@agrolicious.gr
@amelliehandmadebeauty
@bioselect_official
@busy_mamas_creations
@efzincreations
@elenakokkalidou_lashes
@massagio.gr
@esselia.gr
@esthiraromata
@flyingtigergr
@insta.art.ready
@kapparithissio
@kokorikoshoes
@littlemiraclesgr
@littlesecrets_naturalcosmetics
@mamareggina
@myfavourites.gr
@myikona_lab
@paradeisos_mikro_horio
@polkadotslady
@starflings