ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
Ένα ταξίδι μέχρι τη Σελήνη μας πήγε το νέο βιβλίο των Εκδόσεις Ψυχογιός, "Ο ατλαντάς της Σελήνης"
Ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις, μύθους και πληροφορίες για το πιο λαμπερό αστρικό σώμα που μπορούμε εμείς από τη Γη να δούμε στον νυχτερινό ουρανό. Ένα ταξίδι για νεαρούς –ές αστροναύτες (από 5+ ετών). 


Στον Άτλαντα της Σελήνης θα μάθετε διασκεδάζοντας μέσα από 6 αναδιπλούμενες σελίδες τα πάντα για τη Σελήνη, την εξερεύνησή της, τους μύθους γύρω από τη Σελήνη, τους πυραύλους, τους αστροναύτες, τον εξοπλισμό για τα ταξίδια εκεί. Επιπλέον πληροφορίες θα βρείτε μέσα στα 4 ένθετα βιβλιαράκια που κρύβονται στις αναδιπλούμενες σελίδες. 


Πλούσια εικονογράφηση με μικρά και ευανάγνωστα κείμενα βοηθούν το μικρό αναγνώστη να ταξιδέψει ως τη Σελήνη σε όλα τα μήκη και πλάτη της και να ζήσει μια μεγάλη εξερεύνηση.
Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!