Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FAMILIVES ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.


Το προηγούμενο Σάββατο (2-11), η παρέα του Familives παραβρέθηκε σε δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.





Η πρώτη ήταν στον Πολυχώρο Μεταίχμιο με τίτλο «Θα μείνεις με το βιβλίο ανοιχτό!». Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο μας παρουσίασαν  τα καινούργια παιδικά τους βιβλία που κυκλοφορούν ήδη ή θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά κάποιους από τους συγγραφείς να μιλούν για τα βιβλία τους και εντυπωσιαστήκαμε με την ποιότητα των εκδόσεων.


Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η είδηση της προσεχής κυκλοφορίας του καινούργιου βιβλίου της Αλκης Ζέη με τίτλο «ένα παιδί από το πουθενά». Μάθαμε επίσης ότι φέτος το Μεταίχμιο στηρίζει την ένωση Μαζί για το Παιδί.





Απολαύσαμε το καφεδάκι μας με καταπληκτικά γλυκά και μπισκότα από το Cap Cap και φύγαμε η καθεμιά με μια προσωποποιημένη τσαντούλα με δωράκια από τους χορηγούς της εκδήλωσης: λάδι αβοκάντο από την Agnotis, άλειμμα με μέλι και κακάο από την The Bee Bros, ένα κουτάκι αυτοκόλλητους επιδέσμους από την Leukoplast, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι από τη Desyllas Games και φυσικά βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο!




Ευχαριστούμε από καρδιάς την ομάδα των εκδόσεων Μεταίχμιο για το υπέροχο πρωινό που μας χάρισαν!




Ύστερα από μια σύντομη στάση για φαγητό και κουβεντούλα, κατηφορίσαμε προς τη Σόλωνος για τη δεύτερη εκδήλωση της ημέρας. 




Η φιλόξενη ομάδα των εκδόσεων Διόπτρα μας περίμενε στο καινούργιο τους βιβλιοπωλείο για ένα χαλαρωτικό zen απόγευμα. Αφού βγάλαμε τα παπούτσια μας και φορέσαμε παντοφλάκια προσφορά της Cocomat που επιμελήθηκε και τον χώρο με τα όμορφα μαξιλάρια της, περάσαμε στο βάθος όπου ήπιαμε φυσικούς χυμούς από τα Join Juice Bars και δοκιμάσαμε υγιεινά σνακς από το Le Petit Dejeuner όσο τα πιτσιρικάκια μας έπαιζαν φτιάχνοντας πύργους με τις πολύχρωμες αυγοθήκες της Αυγά Τσακίρης ή έκαναν face painting.


Στη συνέχεια αφήσαμε τα μικρά μας στο ισόγειο να κάνουν ασκήσεις χαλάρωσης με την Όλγα Αλεξίου και ανεβήκαμε στον όροφο όπου η ομάδα των εκδόσεων Διόπτρα μας παρουσίασε τα καινούργια παιδικά τους βιβλία. Έπειτα τα μικρά μας ζουζούνια ανέβηκαν κι αυτά και κάναμε μαζί τις ασκήσεις γιόγκα που είχαν μάθει.






Φύγαμε ήρεμες, χαλαρές αλλά και γεμάτες από όμορφα συναισθήματα και χαρά που οφείλονται αποκλειστικά στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση των Εκδόσεων Διόπτρα. 




Γράφει η Χριστίνα Βούλαλη από το Τα παιδάκια μας 

 ________________________________________________________________________________________________

Πολυταξιδευμένη εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις ξένες γλώσσες και τη διδασκαλία τους, μαμά και blogger. Θέματα που την ενδιαφέρουν; Η θετική διαπαιδαγώγηση, οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Της αρέσει η καλή μουσική, τα ενδιαφέροντα βιβλία και τα όμορφα ταξίδια!


Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!


Και μην ξεχνάτε: 

Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!