ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΜΙΝΩΑΣ)



“Γίνε ξεφτέρι και το καλοκαίρι” της Χαρά Κατσαρή για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο και “Καλοκαιρινές διακοπές” της Ελευθερίας Βαρελά για παιδιά που τελείωσαν την πρώτη δημοτικού από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ







Δύο υπέροχα βιβλία καλοκαιρινών δραστηριοτήτων που θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους στις καλοκαιρινές τους διακοπές! Θα ακονίσουν το μυαλό τους και θα διασκεδάσουν παίζοντας,θα αναπτύξουν την παρατηρητικότητα και τις δεξιότητές τους και θα ξαναθυμηθούν όλα όσα έμαθαν την προηγούμενη χρονιά πάντα μέσα από ένα ευχάριστο ταξίδι παιχνιδιού!



Δύο βιβλία γραμμένα από εκπαιδευτικούς βασισμένα στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου και της Α’ Δημοτικού αντίστοιχα.





Και τα δύο βιβλία περιλαμβάνουν αυτοκόλλητα δραστηριοτήτων που όλα τα παιδιά λατρεύουν συνδυάζοντας έτσι το καλοκαίρι με τη δημιουργική μάθηση! Επίσης όλες οι ασκήσεις και τα παιχνίδια έχουν καλοκαιρινά θέματα με απλή ευχάριστη εικονογράφηση.




Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν από τις όμορφες δημιουργικές δραστηριότητες των δυο αυτών βιβλίων κρατώντας τα απασχολημένα ευχάριστα για πολλές ώρες με σύμμαχό τους πάντα το παιχνίδι!



Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

 ________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!