ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ:ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ)





Το βιβλίο «Βρες με στη θάλασσα» είναι ένα από τα δέκα βιβλία της πρωτότυπης σειράς «Βρες με…», από τις εκδόσεις Ψυχογιός.



Το ψαράκι παίζει κρυφτό με τους φίλους του στον βυθό της θάλασσας. Είναι η σειρά του να τους ψάξει. Τρισδιάστατες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, καθώς ψάχνουν μαζί με το ψαράκι τους φίλους του. Μέσα στο σεντούκι, σε υπόγειες σπηλιές, μέσα στο όστρακο, αλλά και σε άλλα ευφάνταστα μέρη του βυθού, οι φίλοι έχουν κρυφτεί για τα καλά. Στο τέλος μια ακόμα ανατροπή μας περιμένει! Το ψαράκι κρύβεται και το ψάχνουν όλοι οι άλλοι. Πού να έχει πάει;



Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο βιβλίο με σκληρές σελίδες, ό,τι πρέπει για μικρά χεράκια, με τρισδιάστατες, εντυπωσιακές εικόνες που κρύβονται πίσω από τις σελίδες και με πλούσια εικονογράφηση, που δίνει την αίσθηση παιδικών παιχνιδιών και κολλάζ.



Το κείμενο γραμμένο σε στιχάκια που ομοιοκαταληκτούν, με ωραίες λέξεις, σχηματίζει από ένα τετράστιχο σε κάθε σελίδα, ανάλογα με τον φίλο που κρύβεται κάθε φορά.



Ανακαλύψτε και τα άλλα βιβλία της σειράς, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας και την εποχή!



Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Μπορείς να βρεις το ψαράκι και τους φίλους του που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, μπορεί να σε πάρουν μαζί τους για μια βουτιά στη θάλασσα!


Γράφει η Βάνα Καρκάση από το babyleading

_________________________________________________________________________________________________

Η Βάνα Καρκάση είναι εκπαιδευτικός, λογοθεραπεύτρια και μαμά δύο παιδιών που μεγάλωσαν με baby-led weaning. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κοίτα, μαμά, τρώω», όπου περιγράφεται αναλυτικά η εφαρμογή της μεθόδου και δημιουργός της ιστοσελίδας www.babyledweaning.gr, με σκοπό να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους γονείς επιλέξουν να εφαρμόσουν το BLW με τα παιδιά τους.

Δείτε περισσότερες προτάσεις μας σε βιβλία εδώ!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!