ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ)

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ο μόνιμος καθημερινός πονοκέφαλος κάθε μαμάς είναι πως θα κάνει το παιδί της να φάει λαχανικά και φρούτα, ώστε να έχει ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο! Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μας τη δίνει η Μαρία Χολέβα με το βιβλίο της "Στη χώρα των λαχανικών"  από τις Εκδόσεις ΔιόπτραΣήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική και διαγωνισμό!"Στη Χώρα των Λαχανικών" θα βρείτε 30 υπέροχες δημιουργικές και γεμάτες φαντασία συνταγές χωρισμένες στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Κάθε εποχή έχει τα δικά της λαχανικά αλλά και τα δικά της εμπνευσμένα θέματα. Τα πιάτα που θα δημιουργήσετε με τη βοήθεια της συγγραφέως σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των μικρών σας και θα είναι δύσκολο να μην μπουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν... Παράλληλα θα βρείτε και συμβουλές για να προσφέρετε μια πιο υγιεινή διατροφή στο παιδί σας

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας δείξουμε μία από τις υπέροχες συνταγές του βιβλίου "Στη χώρα των λαχανικών", για να πάρετε μια ιδέα!

Μέσα από το παιχνίδι της προετοιμασίας των δημιουργικών αυτών πιάτων τα παιδιά θα ανακαλύψουν την μαγική γεύση των λαχανικών και τίποτα πια δεν θα είναι βαρετό στο οικογενειακό τραπέζι...


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Στη χώρα των λαχανικών" της Μαρίας Χολεύα! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Διόπτρα για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Διόπτρα στο Facebook.
2. Γράψτε σε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ότι "Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους τους διαγωνισμού".
3. Κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

 

1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται. 2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 14/06/2019 έως 21/06/2019 στις 23:59 μ.μ.

3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα εντός Ελλάδας και δεν είναι μόνιμοι αρθρογράφοι ή συντάκτες στο περιοδικό, καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.

5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού. 7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν προσωπικό μήνυμα εντός 2 ημερών στη σελίδα Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί. 8. Σύμφωνα με τον νέο, ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!
9. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα (Στοά του βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα. Tηλ. 2103300774. Ωράρια καταστήματος: Δευτέρα & Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00). Αντιθέτως, οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Διόπτρα. Επαναληπτική αποστολή σε νικητές στην επαρχία γίνεται μόνο με έξοδα του νικητή.
10. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

12. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
13. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.


Καλή επιτυχία!Γράφει η Άννα Μίχτη από το Working mama

 ________________________________________________________________________________________________

Η Άννα Μίχτη είναι μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!


Δείτε περισσότερες βιβλιοπροτάσεις από την ομάδα του Familives εδώ!Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Instagrams