ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "BAKE-A-WISH"

Η παρέα του Familives διοργάνωσε στις 12 Μαΐου τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Bake-a-Wish" για καλό σκοπό, στον δροσερό κήπο του Six d.o.g.s. στο κέντρο της Αθήνας!


Το "Bake-a-Wish" είναι μια δράση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες!


Για τη συγκεκριμένη δράση "Bake-a-Wish", ο Οργανισμός προσφέρει τα υλικά, για να δημιουργήσετε νόστιμα muffins και στη συνέχεια να τα διαθέσετε, έναντι μιας δωρεάς, όπου εσείς νομίζετε. Σύμμαχος στην προσπάθεια του Οργανισμού, τα προϊόντα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου.


Με τον παραπάνω λοιπόν τρόπο η παρέα του Familives, σε συνεργασία με τους ευγενικούς χορηγούς της εκδήλωσης, συνέβαλε στην πραγματοποίηση των ονείρων κάποιων παιδικών ψυχών!

Το Εφτάζυμο (Ψωμί-Καφές-Γλυκό) ανέλαβε να ψήσει και να συσκευάσει τα νοστιμότατα muffins.

Το Six d.o.g.s. προσέφερε τον δροσερό του κήπο για την εκδήλωσή μας.

Η Fila Hellas προσέφερε ποιοτικά υλικά για τις παιδικές χειροτεχνίες μας καθώς και δώρα για τα παιδιά.


Η Teepeelicious προσέφερε υλικά για τις χειροτεχνίες μας και η εκπρόσωπός της (και παράλληλα συνεργάτιδα του περιοδικού μας) συμμετείχε ενεργά στην απασχόληση των παιδιών.


Ευχαριστούμε επίσης θερμά και την παιδαγωγό Φιλία Χρήστου, που συνέβαλε εθελοντικά στην απασχόληση των παιδιών!

Κι όλοι εμείς, οι συνεργάτες του Familives ήμασταν εκεί εθελοντικά και οργανώσαμε, βοηθήσαμε και διασκεδάσαμε τα παιδιά!


Όλοι μαζί λοιπόν περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό Κυριακής για καλό σκοπό! Παίξαμε παιχνίδια διαδραστικά και κινητικά, όπως παντομίμα, χαλασμένο τηλέφωνο, κ.α.


Φτιάξαμε πολύχρωμα κολιέ από πηλό και κάρτες για τη γιορτή της μητέρας, που συνέπεσε με την εκδήλωσή μας.


Έπειτα φτιάξαμε ευφάνταστες ονειροπαγίδες, από εκείνες που παγιδεύουν τα κακά όνειρα.


Και στο τέλος αποχαιρετήσαμε τους μικρούς μας φίλους με face painting, δώρα και πολλά χαμόγελα!


Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Familives και τους πολύτιμους χορηγούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας κι έτσι συγκεντρώθηκε μια σημαντική χρηματική δωρεά! Όλοι εμείς στο Familives χαιρόμαστε πολύ που βοηθήσαμε να εκπληρωθούν ευχές που μεταμορφώνουν ζωές!


Γράφει η Σωτηρία Μπιλιανού από το My Little World

_________________________________________________________________________________________________

Η Σωτηρία Μπιλιανού είναι σύζυγος, εργαζόμενη, crafter, blogger και πάνω από όλα μαμά της Ελένης και της Έλλης. Το επάγγελμά της είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα Χρηματοοικονομικά, όμως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να ασχολείται δημιουργικά με τα παιδιά της και να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, να παίζουν, να μαθαίνουν, να χαίρονται. Θα τη βρείτε στο blog της να μοιράζεται ιδέες για δημιουργικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, ταξίδια.



Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagram & Twitter, για να μη χάνετε κανένα post!