ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΕ 2 ΒΗΜΑΤΑ

Το φθινόπωρο είναι εποχή για δημιουργικότητα! Σήμερα λοιπόν θα δούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέδιο μόδας για αρχαρίους σε 2 μόλις βήματα!

sxedio-modas

Τα περισσότερα κορίτσια κάποια στιγμή στη ζωή τους ασχολούνται με τη μόδα, είτε σχεδιάζοντας ρούχα για τις κούκλες τους είτε για τις ίδιες. Θυμάμαι και εμένα στην ηλικία των 12 ετών να σχεδιάζω μοντελάκια και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή θα μπορέσω να τα φορέσω και εγώ η ίδια! Βέβαια αυτή η αγάπη για τον σχεδιασμό δεν έφυγε ποτέ και κάθε φορά που έχω στα χέρια μου τα κατάλληλα εργαλεία, βυθίζομαι σε έναν σχεδιαστικό παροξυσμό! 

Αν ωστόσο πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τραβήξεις ούτε μια ευθεία γραμμή, αλλά πολύ θα ήθελες να χρωματίσεις μοντέλα και να αφεθείς σε ένα ταξίδι μόδας, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Βήμα 1: 
Εκτύπωσε από το διαδίκτυο δωρεάν σχέδια μόδας.

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

Βήμα 2: 
Γέμισε με χρώμα τα σχέδια χρησιμοποιώντας τους μαρκαδόρους επαγγελματικής σχεδίασης Lyra Aqua Brush Duo από την εταιρία Fila Hellas. Οι συγκεκριμένοι μαρκαδόροι διαθέτουν διπλή μύτη, είναι υψηλής ποιότητας και είναι ιδανικοί για καλλιτεχνική χρήση. Η μία άκρη-πινέλο, διαμέτρου 4 mm, είναι απαλή και ελαστική και μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε φόντο που μοιάζει με ζωγραφισμένο, ενώ η άλλη άκρη είναι πολύ λεπτή, διαμέτρου 2 mm, και είναι ιδανική για καθαρό σχέδιο και λεπτομέρειες ακριβείας. Επίσης τα χρώματά τους είναι ζωηρά και φωτεινά και πολύ καλυπτικά.

sxedio-modas

sxedio-modas

Και με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη ότι το κάθε σχέδιό σου θα μοιάζει επαγγελματικό!

Αν πάλι δεν μπορείς να συνδυάσεις και να εμπνευστείς με χρωματικούς συνδυασμούς, ακολούθησε μια ακόμη πρότασή μας: βρες εικόνες, χρώματα και μοτίβα από τη φύση και αποτύπωσέ τα στα σχέδιά σου!

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

Αν βέβαια έχεις ή νιώθεις ότι έχεις μεγάλη ευκολία στο να σχεδιάζεις γραμμές, δημιούργησε τα δικά σου μοντέλα και τη δική σου κολεξιόν, όπως παρακάτω!

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

sxedio-modas

Τόλμησε, εμπιστέψου τον εαυτό σου, ονειρέψου και πάρε χαρτί και χρώματα! Δημιούργησε ό,τι έχεις στο μυαλό ή στην καρδιά σου και αν δεν είσαι σίγουρη, άσε τις δημιουργίες σου να μιλήσουν για εσένα!

sxedio-modas

sxedio-modas
* Ευχαριστώ θερμά την εταιρία Fila Hellas για την παραχώρηση των προϊόντων! 


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

 ________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.



Δείτε περισσότερες κατασκευές από την ομάδα του Familives εδώ!


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!