ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Οι "Γοργόνες στον βυθό" είναι ένα από τα καινούρια, παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Ψυχογιός με άκρως καλοκαιρινό περιεχόμενο, οπότε σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική!

Γοργόνες στον βυθό

Η Μαργαρίτα, η Κοραλία κι η Αφροδίτη είναι τρεις όμορφες, μικρές γοργόνες που ζουν σε ένα μαγικό βασίλειο φτιαγμένο από κοράλλια σε έναν μακρινό βυθό. Όταν μαθαίνουν ότι η βασίλισσα Μαρίνα θα τις επισκεφτεί, ενθουσιάζονται, αλλά και αγχώνονται, γιατί θα πρέπει να ευχαριστήσουν και παράλληλα να εντυπωσιάσουν αυτό τον τόσο σημαντικό επισκέπτη τους!

Γοργόνες στον βυθό

Η Κοραλλία είναι σεφ, η Αφροδίτη μοδίστρα κι Μαργαρίτα είναι τραγουδίστρια. Η καθεμιά τους ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη για την ξεχωριστή τους καλεσμένη. Τρία εντυπωσιακά λοιπόν σκηνικά στήνονται στις σελίδες του βιβλίου με τις ετοιμασίες των μικρών γοργόνων. Η Αφροδίτη ράβει τα υπέροχα κουστούμια των πρωταγωνιστών της παράστασης-συναυλίας που διοργανώνει η Μαργαρίτα με τη βοήθεια των Σειρήνων. Μετά τη συναυλία ακολουθεί ένα ιδιαίτερο δείπνο, το οποίο έχει επιμεληθεί και οργανώσει η Κοραλλία. Η μικρή αναγνώστρια καλείται να βοηθήσει τις γοργόνες και να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα κλειστά παραθυράκια. Η αγωνία των μικρών γοργόνων είναι μεγάλη! Άραγε θα καταφέρουν να ευχαριστήσουν την αγαπημένη τους βασίλισσα;

Γοργόνες στον βυθό

Το βιβλίο "Γοργόνες στον βυθό" περιέχει 25 αποσπώμενες φιγούρες, μέσα από τις οποίες το παιδί έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στην ιστορία και να βοηθήσει τις γοργόνες στις προετοιμασίες του μεγάλου πάρτι. Είναι ένα βιβλίο που ενισχύει την παιδική φαντασία και δεν περνά απαρατήρητο, χάρη στην πολύχρωμη και εντυπωσιακή εικονογράφηση, αλλά και επειδή είναι και διαδραστικό ταυτόχρονα. Αποτελεί μια σίγουρη επιλογή, για να διασκεδάσουν οι μικρές σας πριγκίπισσες στις καλοκαιρινές τους διακοπές και να νιώσουν σαν γοργόνες! Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στην κατηγορία carousel pop-up και απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια ηλικίας 3+.

Γοργόνες στον βυθό


Γράφει η Άννα Μίχτη από το working mama

________________________________________________________________________________________________

Η Άννα Μίχτη είναι μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!