ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΟΜ ΓΚΕΪΤΣ 7 - ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Tο βιβλίο "Τομ Γκέιτς 7 - Με λίγη τύχη" είναι το πιο πρόσφατο της σειράς - παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο Τομ Γκέιτς της Liz Pichon που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος! Και σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική!

Σειρά βιβλίων Τομ Γκέιτς


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο μπαμπάς θέλει να φτιάξουμε ΧΑΡΤΑΕΤΟ για να βγω και λίγο έξω να πάρω καθαρό αέρα, όπως λέει. Μια χαρά θα μου ήταν ο καθαρός αέρας αν είχαμε ένα σκυλάκι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση γιατί η Ντίλια έχει «αλλεργία» στα σκυλιά (κι εγώ έχω αλλεργία στην Ντίλια). Μαζί με τον Ντέρεκ και τον Νόρμαν έχουμε να ρίξουμε πολλή δουλειά στις πρόβες με το συγκρότημα για το μεγάλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ του περιοδικού ROCK. Εντάξει, έχουμε ΠΟΛΥ χρόνο μπροστά μας – οπότε δε με πιάνει ΠΑΝΙΚΟΣ. (ακόμα).

Σειρά βιβλίων Τομ Γκέιτς

Μια περιπέτεια που θα σε κρατήσει με αμείωτο ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι και τη τελευταία σελίδα. Μια αστεία ιστορία με απλή γραφή, εύκολη για παιδιά και νέους, με στοιχεία κόμικς και υπέροχη εικονογράφηση. Μάλιστα η γραμματοσειρά σε πολλά σημεία του βιβλίου είναι παιχνιδιάρικη και τραβάει το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη. Στην ιστορία του βιβλίου "Τομ Γκέιτς 7 - Με λίγη τύχη" ο κάθε νέος αναγνώστης μπορεί να ταυτιστεί με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις σκανταλιές του μικρού πρωταγωνιστή Τομ. Ο οκτάχρονος γιος μου το βρήκε πολύ διαφορετικό και συνάμα πιο συναρπαστικό από οτιδήποτε άλλο έχει διαβάσει μέχρι τώρα.

Το βιβλίο "Τομ Γκέιτς 7 - Με λίγη τύχη" είναι κατάλληλο για παιδιά από 8+, αλλά προσωπικά θα το πρότεινα για 10+ και για νέους. 


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!