ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA)

Σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική & διαγωνισμό για το καινούριο μυθιστόρημα "Αυτή είμαι αν αυτή νομίζετε" της Camille Laurens από τις Εκδόσεις Gema, το οποίο θα μπορούσε να σας κρατήσει συντροφιά στις φετινές, καλοκαιρινές σας διακοπές.


Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη ιστορία! Η ηρωίδα, η Κλαιρ, είναι μια 48χρονη, μόνη γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Η Κλαιρ, για να ξεφύγει από την καθημερινότητά της, προσποιείται μια άλλη στο Facebook φτιάχνοντας ψεύτικο προφίλ μιας 20χρονης, μελαχρινής καλλονής και δημιουργεί μία αρχικά φιλική, διαδικτυακή σχέση με έναν 34χρονο άντρα, τον Κρις. Η σχέση αυτή αναπτύσσεται και μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε ερωτική. Ωστόσο κάποια στιγμή η σχέση δεν είναι αρκετή για κανέναν από τους δύο, έτσι η Κλαιρ στήνει ένα ολόκληρο σενάριο, προκειμένου να γνωριστούν από κοντά, χωρίς όμως βέβαια να καταλάβει ο Κρις ότι η Κλαιρ είναι το ίδιο άτομο, με το οποίο μιλούσε στο διαδίκτυο και είχε ερωτευτεί από απόσταση... Και όλα φαίνονται να πάνε καλά. Ή μήπως όχι; Αυτή είναι η πραγματικότητα της Κλαιρ! Είναι όμως αληθινή ή μήπως το μυαλό της πλέκει περίεργες ιστορίες;


Το "Αυτή είμαι αν αυτή νομίζετε" είναι ένα μυθιστόρημα με πολύπλοκη και ιδιαίτερη πλοκή, ενώ το πρώτο κομμάτι της αφήγησης θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως παραληρηματικό.Το τέλος όμως είμαι σίγουρη ότι θα σας εκπλήξει, αφού είναι ανατρεπτικό και απροσδόκητο!

Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Gema προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Αυτή είμαι αν έτσι νομίζετε" της Camille Laurens! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Gema για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Gema στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 29/6/2018 έως 5/7/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 3 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 3 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Σύμφωνα με τον νέο, ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!
9. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από την έδρα των Εκδόσεων Gema: Μαρασλή 3 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2107258350Οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Gema.
10. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
13. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Άννα Μίχτη από το working mama

________________________________________________________________________________________________

Η Άννα Μίχτη είναι μαμά, σύζυγος, νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική και blogger. Το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί την κινητήριο δύναμή της!


Χορηγοί επικοινωνίας:
kerdiseto.gr
saveandwin.gr

Update
Νικήτριες:
Tania Daldevereni 
Zacharioudaki Antigoni





Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!