ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ FAMILIVES ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙς ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ & ΤΗΝ FILA HELLAS

Το Σάββατο 9 Ιουνίου γιορτάσαμε την έλευση του καλοκαιριού με ένα δημιουργικό εργαστήρι χειροτεχνίας για τα 3 χρόνια του e-magazine Familives στον Πολυχώρο Μεταίχμιο σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και την εταιρία Fila Hellas!

3 χρόνια Familives

Παρέα με τα νέα, καλοκαιρινά βιβλία δραστηριοτήτων για τις διακοπές & τον ελεύθερο χρόνο από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και τα προϊόντα της εταιρείας Fila Hellas οι μικροί μας φίλοι ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους και μας εντυπωσίασαν με τις όμορφες, πολύχρωμες και ζωηρές χειροτεχνίες τους! 

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

Με την καθοδήγηση των αρθρογράφων μας και mom-bloggers Σωτηρία από το My Little World και Καίτη από το Οι Παραμυθένιες αλλά και με τη Μαρία Χαντζίκου, την υπεύθυνη επικοινωνίας του περιοδικού μας, αρχικά ζωγραφίσαμε ψαράκια και βυθό με πλαστελίνη Giotto της εταιρίας Fila Hellas

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

Στη συνέχεια ζωγραφίσαμε παγωτό χωνάκι και άλλα καλοκαιρινά σχέδια πάνω σε λευκά μπλουζάκια με ειδικούς μαρκαδόρους για ύφασμα Giotto της εταιρίας Fila Hellas

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

Και στο τέλος κάναμε τα πρόσωπά μας καμβάδες με τα εύχρηστα μολύβια για face painting Giotto της εταιρείας Fila Hellas! Να σημειωθεί ότι η Μαρία, ως διακοσμήτρια, ανέλαβε το face painting και δεν σταμάτησε στιγμή να "ζωγραφίζει" στα παιδικά προσωπάκια!

3 χρόνια Familives

3 χρόνια Familives

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Fila Hellas για την ευγενική προσφορά των προϊόντων της για τις ανάγκες τους εργαστηρίου αλλά και για το πολύ όμορφο, αναμνηστικό δωράκι που πρόσφερε σε κάθε παιδάκι στο τέλος του δημιουργικού εργαστηρίου και το οποίο περιλάμβανε μαρκαδόρους Turbo, ξυλομπογιές Elios και πηλό Das! 

3 χρόνια Familives

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος και το προσωπικό του πολύ ευγενικό κι εξυπηρετικό. Ευχαριστούμε θερμά και τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για την πολύ καλή συνεργασία μας!

3 χρόνια Familives

Ήταν ένα επιτυχημένο εργαστήριο χειροτεχνίας κι αυτό φάνηκε στα χαρούμενα μουτράκια που δημιούργησαν, διασκέδασαν και στο τέλος έφυγαν με διάπλατα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα προσωπάκια τους! 

3 χρόνια Familives

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με νέα εργαστήρια χειροτεχνίας για τους μικρούς μας φίλους και σας ευχόμαστε "Καλό Καλοκαίρι"!


Γράφει η Σωτηρία Μπιλιανού από το My Little World

_________________________________________________________________________________________________

Η Σωτηρία Μπιλιανού είναι σύζυγος, εργαζόμενη, crafter, blogger και πάνω από όλα μαμά της Ελένης και της Έλλης. Το επάγγελμά της είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα Χρηματοοικονομικά, όμως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να ασχολείται δημιουργικά με τα παιδιά της και να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, να παίζουν, να μαθαίνουν, να χαίρονται. Θα τη βρείτε στο blog της να μοιράζεται ιδέες για δημιουργικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, ταξίδια.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!