ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ (2) (ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA)

Τα παιδιά θέλουν συνήθως να κάνουν το δικό τους κι αυτό προκαλεί συχνά εκνευρισμό τόσο στα ίδια όσο και στους γονείς. Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική & διαγωνισμό για το βιβλίο "Μικρές ιστορίες για να γίνεις μεγάλος (2)" των Εκδόσεων Gema!


Το βιβλίο "Μικρές ιστορίες για να γίνεις μεγάλος (2)" των Εκδόσεων Gema απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά. Μέσα από μικρές, αστείες και κυρίως διδακτικές ιστορίες προσπαθεί να μας δώσει τα εχέγγυα, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σωστά, κυρίως όσον αφορά στο θέμα της υγιεινής και της φροντίδας του σώματός τους και ταυτόχρονα να αποφύγουμε όλα εκείνα που συνήθως τους λέμε με τόνο επιτακτικό και βαρετό. 

Αλήθεια, πόσες φορές έχουμε πει: "Πήγαινε να πλύνεις τα δόντια σου", "Φάε τα λαχανικά σου", "Μη βλέπεις πολύ τηλεόραση", "Πιες κι άλλο νερό", "Πλύνε τα χέρια σου" κι άλλα πολλά; Για να αποφύγουμε λοιπόν όλες αυτές τις επαναλαμβανόμενες και ψυχοφθόρες φράσεις, η συγγραφέας του βιβλίου, Σοφί Καρκέν, έγραψε πρωτότυπες κι ευφάνταστες ιστορίες, για να τις διαβάσουμε στα παιδιά μας και μέσα από τα παραμύθια και τη φαντασία να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουν τον εαυτό τους, να τρέφονται σωστά, να αποφεύγουν τα μικρόβια κ.α.


Μετά από κάθε ιστορία η συγγραφέας απευθύνεται στους γονείς αναλύοντας βασικές πτυχές κάθε θέματος και δίνοντας μερικές φράσεις-κλειδιά αλλά και συμβουλές που μπορούμε να λέμε στα παιδιά μας, για να επικοινωνήσουμε καλύτερα μαζί τους, να τα βοηθήσουμε να αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και το σώμα τους κι από μικροί άνθρωποι να γίνουν μεγάλοι!


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Gema προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μικρές ιστορίες για να γίνεις μεγάλος (2)"! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Gema για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Gema στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 11/5/2018 έως 17/5/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από την έδρα των Εκδόσεων Gema: Μαρασλή 3 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2107258350. Αντιθέτως, οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Gema!
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Σωτηρία Μπιλιανού από το My Little World

_________________________________________________________________________________________________

Η Σωτηρία Μπιλιανού είναι σύζυγος, εργαζόμενη, crafter, blogger και πάνω από όλα μαμά της Ελένης και της Έλλης. Το επάγγελμά της είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα Χρηματοοικονομικά, όμως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να ασχολείται δημιουργικά με τα παιδιά της και να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, να παίζουν, να μαθαίνουν, να χαίρονται. Θα τη βρείτε στο blog της να μοιράζεται ιδέες για δημιουργικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, ταξίδια.


Update
Νικήτριες:
Chryssalida Marin
Xrisa Igdisoglou




Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!