ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - 40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Βιβλιοκριτική διαγωνισμός σήμερα για το βιβλίο "Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια - 40 μοναδικές Ελληνίδες" της Κατερίνας Σχινά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν δυσκολίες όταν θέλεις κάτι με όλη σου την καρδιά. Δεν υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις όταν λαχταράς να γίνεις η καλύτερη σε αυτό που αγαπάς.

Σαράντα ατρόμητες Ελληνίδες που μας ταξιδεύουν στον χρόνο με την αλήθεια της ζωής της η καθεμιά. Σαράντα μοναδικές Ελληνίδες που αψήφησαν τις δυσκολίες που βρήκαν μπροστά τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Σαράντα γενναία κορίτσια που δεν συμβιβάστηκαν, που δεν δείλιασαν, που τόλμησαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το παράδειγμά τους γίνεται φάρος φωτεινός για τις δικές μας ζωές. 

Κάποιες από αυτές διάσημες, κάποιες τις άκουγα για πρώτη φορά! Αλλά όλες με άφησαν άφωνη με τη δύναμή τους. Όλες είχαν κάτι διαφορετικό να μου δείξουν, η καθεμιά στον δικό της τομέα.

Ένα υπέροχο βιβλίο, λιτό, χωρίς υπερβολές, με γλώσσα πλούσια και ταιριαστή στο ύφος του. Μια πλειάδα 16 εικονογράφων στολίζουν με τα έργα τους το βιβλίο. Οι εικόνες αφαιρετικές τονίζουν στοιχεία του χαρακτήρα των ηρωίδων, χωρίς να επισκιάζουν τα καλογραμμένα κείμενα που τις συνοδεύουν. Με την κόρη μου, 5 χρονών, ταξιδέψαμε παρέα στις ιστορίες όλων αυτών των σημαντικών Ελληνίδων και το διαβάσαμε πολλές φορές! Είμαι σίγουρη ότι τώρα σκοπεύει να γίνει κι εκείνη ένα ατρόμητο κορίτσι και να γράψει τη δική της συναρπαστική ιστορία!


Το βιβλίο "Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια - 40 μοναδικές Ελληνίδες" είναι κατάλληλο για ηλικίες 7+, ενώ δεν απευθύνεται μόνο σε κορίτσια αλλά γενικότερα σε κάθε αναγνώστη που θέλει να γνωρίσει τη ζωή και τη δράση αξιομνημόνευτων γυναικών της Ελλάδας! Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε ελληνική βιβλιοθήκη!


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια - 40 μοναδικές Ελληνίδες" της Κατερίνας Σχινά! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ και κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 26/5/2018 έως 30/5/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό Familives καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Σύμφωνα με τον νέο ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!
9. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος (οδός Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09:00-16:00). Οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
10. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
12. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
13. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Βάνα Καρκάση από το babyleading

_________________________________________________________________________________________________

Η Βάνα Καρκάση είναι εκπαιδευτικός, λογοθεραπεύτρια και μαμά δύο παιδιών που μεγάλωσαν με baby-led weaning. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κοίτα, μαμά, τρώω», όπου περιγράφεται αναλυτικά η εφαρμογή της μεθόδου και δημιουργός της ιστοσελίδας www.babyledweaning.gr, με σκοπό να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους γονείς επιλέξουν να εφαρμόσουν το BLW με τα παιδιά τους.


Update
Νικήτριες:
Spuridoula Papapetrou
Φωτεινη Καρεμφυλλη




Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!